ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Κάρτα και 1η αγωνιστική (παν.συ.φι.)


Για "ψεύτικους αριθμούς" κάνει λόγο ο παν.συ.φι, με σημερινή ανακοίνωση του, σε σχέση με τις άδειες κερκίδες στην πρώτη αγωνιστική του 80ου παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Σε όλες τις χώρες του κόσμου, στην πρώτη αγωνιστική οι οπαδοί κατακλύζουν τα γήπεδα, διψούν για να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται μετά από 3 μήνες. Η πρώτη αγωνιστική φέτος στην Κύπρο όμως θύμιζε αδιάφορους επαναληπτικούς κυπέλλου. Η απουσία του παλμού από τα γήπεδα ήταν αναμενόμενη, η μεγάλη απουσία του κόσμου όμως ήταν μια γροθιά σε όλους όσους πολεμούν το ποδόσφαιρο.

αελ, ομονοια και ανορθωση αγωνίστηκαν μπροστά σε άδειες κερκίδες, με ορισμένους βαλτούς να βγάζουν προς τα έξω ψεύτικους αριθμούς. Πήρατε την απάντησή σας "κύριοι"! Και ειδικά ο αποτυχημένος που δεν κατάφερε να εκλεχθεί ποτέ βουλευτής και προσπαθεί να γίνει τώρα διάσημος με πιασάρικες ατάκες και ηλίθια μέτρα που απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Ο αγώνας θα είναι μεγάλος, αλλά ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, γιατί εμείς παλεύουμε για την ΑΓΑΠΗ μας, εσείς για τις μίζες και τις καρέκλες.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]