ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ε.τ. για Tommy OAR «Μακάρι να εγγραφεί σε μια άλλη ομάδα»


Ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ, είχαμε σήμερα από τον επί του τύπου εκπρόσωπο της ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Ν. Πετεβείνο, που μίλησε στον ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του ε.τ. της εταιρείας:

Για το κλίμα στην ομάδα: 
«Μεγάλα καράβια, μεγάλοι στόχοι, μεγάλες απογοητεύσεις, μεγάλες αντιδράσεις. Αυτή είναι η φόρμουλα για τις μεγάλες ομάδες. Μετά την αποτυχία απ’ την επόμενη μέρα σκεφτόμαστε πως θα αντιδράσουμε.
Ήδη βλέπουμε το πρωτάθλημα. Θα υπάρξουν σερί παιχνίδια και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουν λεπτά συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα: 
«Αν δεν είναι έτοιμη η ομάδα δεν υπάρχει αντίδραση. Πιστεύουμε στην προοπτική της ομάδας. Είναι ομάδα που χρειάζεται χρόνο και θεωρούμε πως θα εξελιχθεί πολύ περισσότερο. Δυστυχώς στην Ευρώπη χρόνος δεν υπάρχει.
Η εικόνα μας ήταν απογοητευτική με την Σούντουβα και φθάσαμε στο να αποκλειστούμε στα πέναλτι απ’ την Αστάνα. Βέβαια απ’ τα λόγια πρέπει να περάσουμε στις πράξεις και να πετύχουμε κάτι που καμιά άλλη ομάδα στην ιστορία».

Για τον Τόμυ Ορ: 
«Είναι ανακοίνωση του συνδέσμου ποδοσφαιριστών που ήταν στο πλευρό του Ορ. Είχαμε πει στον Ορ πως δεν θα εγγραφόταν στον κατάλογο της ομάδας στην ΚΟΠ. Είχαμε συζητήσεις εδώ και ένα μήνα και δεν τα βρήκαμε.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, ο ίδιος επέλεξε ένα δρόμο, πιστεύει πως είναι ελεύθερος και μακάρι να εγγραφεί σε μια άλλη ομάδα».

Για το σημερινό φιλικό και τα αγωνιστικά νέα: 
«Ο Καζού ένιωσε μια ενόχληση στο γαστροκνήμιο και διαπιστώθηκε πως έχει μια θλάση πρώτου βαθμού.
Ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και αναμένεται πως θα παλέψει για να προλάβει τον Ερμή».

Για την κατάσταση του Ρουέδα: 
«Μόνο μέσα από πραγματικά παιχνίδια μπορείς να δεις την πραγματική εξέλιξη των τραυματιών».

Για το γεγονός πως ο Τάμαρι έχει το ταλέντο να φθάσει ψηλά αλλά χρειάζεται μπόλικη δουλειά: 
«Ο Τάμαρι είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι που θέλει μπόλικη δουλειά για να εξελιχθεί. Μόνο μέσα απ’ τον χρόνο θα εξελιχθεί. Έτσι ήρθε και ο Σάλαϊ την περσινή σεζόν, έτσι έγινε και με τον Πιέρο. Το πρόβλημα είναι πως η απόφαση για να χαμηλώσουμε τον μέσο όρο της ηλικίας των ποδοσφαιριστών κρύβει κινδύνους.
Σε βάθος χρόνου οι νεαροί θα βοηθήσουν, όμως κάποια άλλη ομάδα μπορεί να τους αγοράσει. Χρειάζονται χρόνο οι νεαροί ώστε να εξελιχθούν».

Για τους Γερμανούς επενδυτές: 
«Δεν μπορούμε να μιλούμε επίσημα χωρίς να είναι κάτι 100% εξασφαλισμένο. Γενικά για τους επενδυτές έχω να πω κάτι.
Αν νομίζει κάποιος πως ένας επενδυτής περιμένει μια αποτυχία για να βάλει λεφτά στο ταμεία κι ότι πείστηκε σε μια εβδομάδα, ε τότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Διαδικασία που πάει για 1-2 χρόνια. Δηλαδή αν περνούσαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς ή του Γιουρόπα δεν θα γινόταν η συμφωνία;
Η ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια έχει ανεβάσει πάρα πολύ το Brand name και οι όποιες εξελίξεις είναι απόρροια μιας σκληρής δουλειάς.
Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που παρουσιάζει αξιόλογη σταθερότητα στην Ευρώπη.
Ένας ξένος βλέπει πως το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο πετυχημένη στην Κύπρο, έχει μεγάλες επιτυχίες αν και φέτος χάσαμε την πρόκριση στα πέναλτι, για εμάς στην Κύπρο είναι θέμα συζήτησης, για κάποιο στο εξωτερικό όχι».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]