ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πρόστιμο στον ΑΠΟΕΛ, από τον Α.Δ., για τον Σάμπουριτς


Μπορεί να έφυγε ο Σάμπουριτς, το πρόστιμο όμως που του έβαλε ο Αθλητικός δικαστής, για το παράπτωμα του στον αγώνα του σούπερ καπ με την ΑΕΚ, μας έμεινε σαν "προίκα" και θα πρέπει να το πληρώσουμε.


Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά:
(1) του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:
(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2018-2019. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(2)  του SVETOZAR SAPURIC (λοιπόν προσωπικό) του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας γιατί εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του Α’ ημιχρόνου κατά παράβαση του Κεφαλαίου ΙΧ άρθρο 19 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2018-2019
Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από ένα αγώνα και πρόστιμο.

στον  αγώνα  SUPER-CUP περιόδου 2018-2019 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΕΚ Λάρνακας/29.09.2018.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]