ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ, για τα άρθρα καλόπιστης και κακόπιστης κριτικής (ηχητικό)


«Ο Ντε Βινσέντι έχει κάποιες μέρες ακόμα να διανύσει ... ο Ενσούε έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ... ο Εφραίμ συνεχίζει με πιο εντατικούς ρυθμούς» ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετεβίνου:

Για το νέο τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ με την πρόσληψη του Τέτι: 
«Ο Ντομένικο Τέτι είναι επαγγελματικά καταρτισμένος. Είναι άνθρωπος με πτυχίο νομικής, με πτυχίο sports manegment και με πτυχίο αθλητικού διευθυντή. Έχει μια δεκάχρονη παρουσία στο χώρο και έχει κερδίσει το σεβασμό, ειδικά στην Ιταλία αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η δουλειά του κύριου Τέτι είναι καθημερινή. Θα έχει υπό τον πλήρη έλεγχο το προπονητικό κέντρο, σε ότι αφορά στα προπονητικά προγράμματα, στην αξιολόγηση του υφιστάμενου ρόστερ, στην αξιολόγηση παικτών, στη διαπραγμάτευση των συμβολαίων, στην επιλογή του προπονητή και των μελών του επιτελείου».

Για το ρόλο που θα έχει ο Ρανζάτο: 
«Έχει μια συγκεκριμένη ειδίκευση. Ο ίδιος είναι και συγγραφέας βιβλίων της ιταλικής ομοσπονδίας. Η δουλειά του είναι να παρακολουθεί τις προπονήσεις, να αξιολογεί το υφιστάμενο ρόστερ, να αναλύει ενδεχόμενους μεταγραφικούς στόχους και αντίπαλες ομάδες. Είναι ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη του να αναλύει τα πάντα».

Για το κεφάλαιο των ακαδημιών: 
«Υπάρχει η φιλοσοφία από τον κύριο Τέτι για να συνδεθεί η πρώτη ομάδα με την ακαδημία. Η φιλοσοφία των ανθρώπων είναι η άμεση σύνδεση και η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας».

Για την παραμονή του Γιώργου Κωστή στο τεχνικό επιτελείο: 
«Υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει πρακτικά το ρόστερ της ομάδας. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Γιώργος Κωστής αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των νέων προσώπων με το ρόστερ.

Για το πρόγραμμα προπονήσεων: 
«Η επιλογή του κύριου Τραμετζάνι να ξεκινήσει με διπλές προπονήσεις αυτή τη βδομάδα ήταν γιατί διέκρινε κάποια πράγματα.

Για τη δυσπιστία που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου: 
«Όταν υπάρχει κάτι καινούριο πρέπει να δώσεις τον χρόνο στον καθένα να το διαπιστώσει από μόνος του. Ο κύριος Τέτι είναι ο τεχνοκράτης που παίρνει τις αποφάσεις σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η διοίκηση έχει να διαχειριστεί τη σύνδεση του προπονητή σε σχέση με οικονομικά και διοικητικά επίπεδα».

Για το φιλικό με την ομάδα των νέων: 
«Θα υπάρξει ένα φιλικό με τη U19 το οποίο θα είναι κλειστό και δεν θα έχει επίσημο χαρακτήρα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: 
«Ο Ντε Βινσέντι έχει κάποιες μέρες να διανύσει μέχρι να τον δούμε στον γήπεδο. Ο Ενσούε έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα. Εκεί θα αξιολογηθεί και θα φανεί εάν μπορεί να αγωνιστεί στα δυο ματς της Εθνικής του. Ο Εφραίμ συνεχίζει με πιο εντατικούς ρυθμούς. Θα αξιολογηθεί και θα δούμε αν θα αποτελέσει επιλογή».

Για τη βελτίωση που παρατηρήθηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση: 
«Σε σχέση με τα προηγούμενα δυο παιχνίδια που είχαμε, έδειξε η ομάδα να βελτιώνεται. Δεν πρέπει να αφήνουμε από το μυαλό μας πως το να πας στο Αντώνης Παπαδόπουλους και να πάρεις αποτέλεσμα δεν είναι εύκολο. Η Ανόρθωση που είδαμε μπορεί να ήταν και στην καλύτερη της έκδοση φέτος. Άρα, ότι υπάρχει βελτίωση στην ομάδα, υπάρχει. Θα προχωρήσουμε σιγά σιγά σε ότι αφορά στις αλλαγές».

Για τα καρφιά του Πρόδρομου Πετρίδη στους δημοσιογράφους: 
«Πρέπει να αποδεχτούμε ότι τα άρθρα διαχωρίζονται, σε άρθρα καλόπιστης και κακόπιστης κριτικής. Ο χαρακτήρας της δημοσιογραφίας που βλέπουμε σήμερα έχει αλλάξει. Υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα που φιλοξενούνται σε όλες τα ιστοσελίδες και έχουν τον χαρακτήρα του κιτρινισμού. Ως ΑΠΟΕΛ, εσωτερικά έχουμε αποστείλει και επιστολές σε ιστοσελίδες και στην Ένωση Αθλητικογράφων. Η ΕΑΚ αναγνωρίζει ότι υπάρχει δίκαιο από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ και ότι θα προχωρήσουν στην επίλυση του θέματος από τα όργανα της ΕΑΚ».

Για το αν μένει ως έχει το ιατρικό επιτελείο: 
«Αν υπήρχε οποιαδήποτε αλλαγή θα την ανακοινώναμε».

ΗΧΗΤΙΚΟ:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]