ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο David Bellver στο τιμόνι της ομάδας ΑΠΟΕΛ U19


Προπονητής στην ομάδα ΑΠΟΕΛ U19 ανάλαβε από την περασμένη Τρίτη ο David Bellver, που ήταν προπονητής της ΑΠΟΕΛ Κ17 κατά την περσινή περίοδο. Ο κύριος Bellver αντικαθιστά τον αντικαταστάτη του Γ.Κωστή, Κ.Γεωργιάδη.

Προπονητής στην ομάδα U19, ο David Bellver (13/11/2018)

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει την πρόσληψη του David Bellver στη θέση του προπονητή U19.

Μετά την παραμονή του Γιώργου Κωστή στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας υπήρξε ένα διάστημα προσωρινής αντικατάστασης της θέσης του προπονητή της U19 από τον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη μέχρι και την κατάληξη στον αντικαταστάτη του Γιώργου Κωστή. Ο κ. Γεωργιάδης ήταν παράλληλα και υπεύθυνος προγραμμάτων ανάπτυξης Grassroots.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη που κάλυψε το κενό στο χρονικό διάστημα που χειρίστηκε και τα δύο τμήματα με πλήρη αφοσίωση και επαγγελματισμό υπερβάλλοντας εαυτό. Ο Κωνσταντίνος θα επιστρέψει πλήρως στα τμήματα Grassroots για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που επιτελεί.

Ο David Bellver είναι κάτοχος του UEFA PRO License και δούλεψε την περσινή περίοδο ως προπονητής της Κ17 και κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να αναλάβει τη θέση του προπονητή U19 τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Ευχόμαστε στον David κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]