ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δεν συμβιβάζομαι


Δεν περιμένω κάτι το διαφορετικό σε σχέση με το κοουτσάρισμα από τον Πάολο Τραμετσάνι, για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Ιταλός δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο από την μέρα που ήρθε, εκτός από τις φωνές στον Σόουζα και το "κόψιμο" στον Μπαλόγκ. Από έργα?

Δυστυχώς τα νούμερα δεν τον βοηθούν, καθώς ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, ισόπαλος με την Πάφο εκτός έδρας και έχασε το ντέρμπι στην Λάρνακα απέναντι στην ΑΕΚ, αν χάσει και το ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.. θα είναι άλλο ένα πισωγύρισμα στη φετινή καταστροφική χρονιά της ομάδας. 

Διαβάζω διάφορα που με κάνουν να αναρωτιέμαι, όπως στόχος η ισοπαλία, καλή η ισοπαλία με τον Απόλλωνα, να μην φάμε πολλά, γράφει ο άλλος και πολλά άλλα διάφορα. Η ηττοπάθεια δεν είναι στο DNA του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ.

ΟΧΙ, δεν συμβιβάζομαι, ή θα κερδίσουμε ή θα πάμε όλοι σπίτια μας.

Έχουμε καλύψει ήδη το 1/3 του πρωταθλήματος και καμία άλλη απώλεια δεν μας παίρνει. Θέλουμε νίκη για να κρατηθούμε ζωντανοί, τουλάχιστον μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Γεννάρη, όπου θα επιχειρηθεί ουσιαστική αλλαγή.

Ο Tramezzani στους έξι ΑΓΩΝΕΣ που βρίσκεται στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, πήρε 11 βαθμούς από τους 18 διαθέσιμους. Έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

6η: ΑΠΟΕΛ 0-0 Αέλ, 1 βαθμός
7η: Αλκή 2-4 ΑΠΟΕΛ, 3 βαθμοί
2η: ΑΠΟΕΛ 2-0 Ομόνοια, 3 βαθμοί
8η: Πάφος 0-0 ΑΠΟΕΛ, 1 βαθμός
9η: ΑΠΟΕΛ 3-0 Ε.ν.π., 3 βαθμοί
10η: Άεκ 1-0 ΑΠΟΕΛ, 0 βαθμοί

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]