ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Ειλημμένη απόφαση, ο επιθετικός» (ε.τ. ηχητικό)


«Δεν έχουμε πρόταση και καμία κρούση για τον Αλ Τάμαρι, άρα ότι γράφεται δεν ισχύει... αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος που μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του Εφραίμ Γεωργίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετεβείνου:

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: 
«Ο προπονητής κάνει τις προπονήσεις πρωί μιας και ο αγώνας θα γίνει στις 16:00 και στον αγώνα θα κάνει τις επιλογές του. Ας ελπίσουμε ότι θα πάμε χωρίς προβλήματα στο ντέρμπι. Ο στόχος μας είναι αδιαπραγμάτευτος. Πάμε για τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να χτίσουμε περισσότερο και στη βαθμολογική συγκομιδή. Μοναδικός προσανατολισμός για μας είναι οι τρεις βαθμοί. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να προετοιμάζεσαι με ποιες συνθήκες ή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η άλλη ομάδα. Είμαστε μια ομάδα με αγωνιστική βελτίωση, αλλά έχουμε και απαιτήσεις. Πιστεύουμε ότι με την ποιότητα που έχουμε στο ρόστερ μας, αν μπορούμε να τη βγάλουμε στο γήπεδο, τότε δεν μας απασχολεί τι κατάσταση αγωνιστική είναι ο αντίπαλος. Είναι σημαντικό παιχνίδι για την ιστορία και τους οπαδούς μας. Οι ποδοσφαιριστές το γνωρίζουν και θέλουν να προσφέρουν χαρά στον κόσμο».

Για τον κόσμο: 
«Είχαμε στη διάθεσή μας 2200 εισιτήρια. Είχαν πωληθεί 1500 και απομένουν 700 γι’ αυτό απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριο του αν ενδιαφέρεται. Ευελπιστούμε ότι θα πωληθούν όλα τα εισιτήρια».

Για τον Τάμαρι: 
«Δεν σταμάτησαν ποτέ τα δημοσιεύματα. Αρκετοί παίκτες έχουν αγωνιστική αξία στον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα ενδεικτικά πωλήσαμε πέρσι σε ομάδα του Καμπιονάτο παίκτη 31 ετών και αναφέρομαι στον Καρλάο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει επενδύσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και το έχει εξαργυρώσει με πωλήσεις. Δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε. Δεν έχουμε πρόταση και καμία κρούση για τον Τάμαρι, άρα ότι γράφεται δεν ισχύει αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το τι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ο ΑΠΟΕΛ στο ρόστερ του. Είναι μια φιλοσοφία που εξυπηρετείται μέσω και των πορειών στην Ευρώπη. Είναι ένα Selling Club ο ΑΠΟΕΛ. Είναι στο χέρι μας να το διατηρήσουμε αυτό».

Για τα μεταγραφικά πλάνα: 
«Ο ίδιος ο Πρόεδρος είπε ότι θα πάρουμε επιθετικό στο fan day, επομένως είναι ειλημμένη απόφαση. Δεν έχω κάποια ενημέρωση επί του θέματος. Αυτά τα χειρίζεται ο κ Τέτι. Το ρόστερ μας που έχουμε αυτή τη στιγμή μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας για το φετινό πρωτάθλημα. Η μεταγραφική ενίσχυσή έχει όμως πάντα δυο όψεις. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ απόλυτος σε αυτά τα θέματα, αφού μπορεί να προκύψει και αποχωρήσει με μεταγραφή».

Για τον Χαλένιους: 
«Χθες έγραφαν ότι ο Πρόεδρος ήταν με τον Τέτι στην Ιταλία και υπέγραφε τον Τάμαρι. Δεν μπορώ να σχολιάσω ρεπορτάζ του εξωτερικού».

ΗΧΗΤΙΚΟ:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]