ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Αήττητη εκτός έδρας η Ανόρθωση, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί» ε.τ.


«Γενικά είμαστε λαός της υπερβολής...» δήλωσε για την πολιορκία των μ.μ.ε. σε σχέση με τον Αλ Ταμάρι, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» ο ε.τ. των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ε.τ. της ποδοσφαιρικής εταιρείας:

Για την παρουσία του Τάμαρι στο κύπελλο Ασίας: 
«Γενικά είμαστε λαός της υπερβολής. Υπάρχει ένα παίκτης που έχει ιδιαίτερα χαρίσματα, βοηθά την εθνική του ομάδα αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο που να προσφέρει ουσία. Του ευχόμαστε να πάει όσο πιο μακριά γίνεται αλλά εμείς έχουμε άλλο προσανατολισμό αυτή τη στιγμή. Συνεχώς θα έχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας προς το ασιατικό κύπελλο. Η μεγαλύτερη υπερβολή με τον Μούσα συμβαίνει στην ίδια τη χώρα του και φτάνει στο όριο της παράνοιας. Του ευχόμαστε να προχωρήσει όσο πιο μακριά γίνεται, είναι πάρα πολύ ωφέλιμο και για τον παίκτη και για την ίδια την ομάδα. Όσο πάει καλά, τόσο καλύτερα για όλους μας».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση: 
«Η Ανόρθωση είναι αήττητη εκτός έδρας, έχει μια αστάθεια και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στόχο της. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Ξέρουμε ότι μόνο με νίκη θα παραμείνουμε στην κορυφή. Θα πάμε αύριο στο παιχνίδι με καθαρό στόχο τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: 
«Υπήρξαν κάποιοι παίκτες με μικροπροβλήματα και πρέπει να περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα όμως ο προπονητής έχει κάποιες επιφυλάξεις».

Για τις αποχωρήσεις: 
«Το θέμα του ρόστερ είναι κάτι το οποίο ο τεχνικός διευθυντής θα κοιτάξει. Μας έχουμε προσεγγίσει πάνω από 2-3 ομάδες για παίκτες μας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το οτιδήποτε. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση».

Για το κεφάλαιο της ενίσχυσης: 
«Δεν βιαζόμαστε καθόλου. Είναι θέμα ευθύνης του κύριου Τέτι αυτό το θέμα».

Αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τους Γερμανούς επενδυτές: 
«Δεν έχει συμβεί το οτιδήποτε. Είναι πραγματικά να διερωτάσαι γιατί βγαίνουν αυτές οι πληροφορίες. Δεν έχει σημειωθεί τίποτα το ουσιαστικό. Γράφτηκαν αρκετά πράγματα τα οποία δυστυχώς δεν ευσταθούν. Όταν υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις θα είναι πολλά πράγματα που θα συμβούν».

Αν υπάρχει κάτι νεότερο για το γηπεδικό: 
«Όχι δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη για το γήπεδο».

ΗΧΗΤΙΚΟ:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]