ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Όλοι στη διάθεση του Τραμετσάνι - Κανονικά ο Βάτερμαν - Αύριο έχουμε 1 τελικό» ε.τ. (ηχητικό)


«Αύριο έχουμε ένα τελικό ενώπιον μας. Η ΑΕΚ είναι στον δρόμο μας. Ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε δυο τελικούς. Είμαστε σε μειονεκτική θέση από το 1-1. Πρέπει να σκοράρουμε στην «Αρένα"». δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος σε μιλώντας το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ε.Τ. των γαλαζοκιτρίνων:

Για την απώλεια βαθμών με Σαλαμίνα: 
«Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν από την νίκη είναι πολύ σημαντική απώλεια στα πλέι οφ. Πάμε με την ετικέτα του φαβορί με τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν μια ομάδα που δύσκολα καταβάλαμε στο πρωτάθλημα, είναι μια ομάδα της πρώτης εξάδας. Ότι δώσαμε πήραμε σε εκείνο το παιχνίδι. Αυτή η απώλεια ίσως να μας ταρακουνήσει στη συνέχεια χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Το μήνυμα έχει σταλεί στους παίκτες. Πρέπει να είμαστε απαιτητικοί απέναντι στον εαυτό μας. Πρέπει να γίνει πράξη αυτό και όχι μόνο να το λέμε».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: 
«Αύριο έχουμε ένα τελικό ενώπιον μας. Η ΑΕΚ είναι στον δρόμο μας και ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε δυο τελικούς. Είμαστε σε μειονεκτική θέση από το 1-1. Πρέπει να σκοράρουμε στην «Αρένα» αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προκριθούμε απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: 
«Ο Μπόι προπονείται κανονικά, αλλά θεωρώ ότι συγκεντρώνει πιο λίγες πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Όλοι προπονούνται κανονικά. Συμπεριλαμβανομένου και το Κωστάκη Αρτυματά που ήταν τιμωρημένος και πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή μας».

Για τις επιλογές του προπονητή: 
«Όταν προσπαθείς να μπεις στο μυαλό του προπονητή για να δεις τις επιλογές πρέπει να συνυπολογίζεις όλα τα δεδομένα. Σαφώς και υπάρχει θέμα διαχείρισης του ρόστερ. Ο προπονητής έχει αξιολογήσει την κατάσταση. Δεν ήταν ικανοποιημένος στον αγώνα με την Σαλαμίνα. Και το πρωτάθλημα και το κύπελλο πρέπει να αξιολογηθούν από τον ίδιο που είναι ο υπεύθυνος».

Για την πρόωρη ανανέωση του Τραμετσάνι: 
«Αναφέραμε και την αιτιολογία για την απόφαση να ανανεώσουμε τον προπονητή στην ανακοίνωση. Έχουμε ζήσει τόσες αλλαγές προπονητών. Το θέμα του προπονητή πρέπει να το αντιμετωπίζεις διαφορετικά αν θες να έχεις μια ομάδα με βάθος χρόνου και να έχεις ξεκάθαρη ταυτότητα. Ο λόγος που έγινε αυτή η νέα συμφωνία μέχρι τον Μάιο του 2020 είναι για να αποκτήσουμε αγωνιστική συνέπεια, σταθερότητα, ταυτότητα και διάρκεια. Όταν προσλήφθηκε ο κ. Τέτι προχωρήσαμε σε μια αλλαγή ενός διοικητικού μοντέλου. Είναι εισήγηση και του κ. Τέτι η επέκταση της συνεργασίας με τον κ. Τραμετσάνι. Το πώς λειτούργησε ο κ. Τραμετσάνι από τον Οκτώβρη μέχρι και σήμερα, το πώς διαχειρίστηκε το ρόστερ, την αξιολόγηση του ρόστερ και το χτίσιμο της ομάδας. Πρέπει να υποστηριχθεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι το θέμα της υπομονής μπορεί να αποδειχθεί θησαυρός. Δεν πρέπει κάθε φορά η παρουσία προσώπου να συνοδεύεται και από κάποια επιτυχία, χωρίς να θεωρούμε ότι θα επέλθει κάτι άλλο».

Για την κάρτα φιλάθλου: 
«Δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Έχει από τις 22 του περασμένου μήνα που έληξε η προθεσμία να απαντήσουν τα σωματεία στην επιστολή του Υπουργού Δικαιοσύνης και ακόμα περιμένουμε».

ΗΧΗΤΙΚΟ:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]