ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δύσκολη επικράτηση του ΑΠΟΕΛ, με 74-63, την ΕΘΑ στο Λευκόθεο


Έστω και δύσκολα ο ΑΠΟΕΛ έκαμψε την αντίσταση της ΕΘΑ

Εντός έδρας νίκη για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επικράτησε της ΕΘΑ μέσα στο Λευκόθεο με σκορ 74-63, σε παιχνίδι που έγινε για την 20η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σε μεγάλα διαστήματα, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την νίκη, με τον ΑΠΟΕΛ στο τέλος να πετυχαίνει μία δίκαιη νίκη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, το οποίο έφθασε μέχρι και τους 16 πόντους. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ντέοντα Βον με 25 πόντους (3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 4 ασσίστ).

Ο ΑΠΟΕΛ -που αγωνίστηκε χωρίς τον Πέταρ Ζντράβιτς - κέρδισε έστω και δύσκολα με 74-63. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν ως κορυφαίο τον Βον που σημείωσε 25 πόντους ενώ παρά το ότι ο αγώνας δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας αρκετοί Κύπριοι καλαθοσφαιριστές (κυρίως Σέπος από τους γηπεδούχους αλλά και ο Παπαμιχαήλ από την ομάδα του Χάτι) πήραν και σημαντικό χρόνο συμμετοχής έχοντας όμως παράλληλα και σημαντικότατη συνεισφορά στην ομάδα τους. Ενδεικτικό ότι ο Κύπρος Σέπος έμεινε στο παρκέ για περίπου 20 λεπτά, σημειώνοντας 9 πόντους (3/5 εντός πεδιάς) ενώ στην αντίπερα όχθη ο Παπαμιχαήλ έμεινε για περίπου 25 λεπτά στο παρκέ σημειώνοντας 14 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 31-25, 52-40, 74-63

ΑΠΟΕΛ (Κώστας Εγγλέζος – Χρίστος Χασανίδης)
Γιανναράς 2, Βον 25 (3), Τζάξον 15 (1), Χιλ 10, Άσλεϊ 8, Λοϊζίδης 2, Κοιλαράς 3 (1), Σέπος 9 (1), Εύζωνας, Κωνσταντίνου.

ΕΘΑ (Χάντι Ελ Χατζ)
Πυρίλλης 3, Τόμας 16, Φλέμινγκς 9 (1), Ντέιβις 9, Τζαβάρα 7, Κωνσταντίνου, Παναγιώτου 3, Παπάμιχαηλ 14 (3), Χρίστου 2, Ιγκνατόφσκι.

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]