ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Του πήρε τον... αέρα και την πρόκριση (ΟΜΟΝΟΙΑ 76-63 ΑΠΟΕΛ) κύπελλο


Πήρε τον… αέρα (και την πρόκριση) του ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια! (8/3/2019)

Η Ομόνοια, μετά την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα, συνεχίζει να ζει τ’ όνειρό της και στο Κύπελλο Α’ Κατηγορίας Ανδρών, παίρνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το εισιτήριο της πρόκρισης από τον ΑΠΟΕΛ! Οι “πράσινοι” κυριάρχησαν με όπλο την άμυνά τους στο μεγάλο ντέρμπι της Λευκωσίας, επικρατώντας των “γαλαζοκίτρινων” με 76-63 και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του θεσμού, νικώντας για τρίτη φορά φέτος τον ΑΠΟΕΛ, παρότι είναι ομάδες με διαφορετικούς στόχους.

«ΠΡΑΣΙΝΟ» ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΑΠ FINAL FOUR Η ΟΜΟΝΟΙΑ 
«Η Ομόνοια ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Λευκωσίας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όπου στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης επικράτησε στην CBF Arena με 76-63, εξασφαλίζοντας την πρόκριση της στο Final Four του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα, 15-17 Μαρτίου στο «Κίτιον» στη Λάρνακα. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και είχαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ είχαν καταφέρει  να προηγηθούν μέχρι και με 17 πόντους διαφορά. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να μειώσει για να μπει στην διεκδίκηση του αγώνα, ωστόσο η Ομόνοια διατήρησε το προβάδισμα της και κέρδισε το εισιτήριο για το ΟΠΑΠ Final Four. Στα ημιτελικά η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Πετρολίνα ΑΕΚ-ΕΚΑ ΑΕΛ. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Τζάρβις Γκάρεντ με 26 πόντους (1 τρίποντο, 12 ριμπάουντ, 5 ασσίστ)».


Δεκάλεπτα: 24-9, 42-28, 58-48, 76-63

Ομόνοια (Νικόλας Παπαδόπουλος)
Γουντς 15, Γκάρνετ 18 (4), Γκάρετ 26 (1), Νεοφύτου 7, Γκρίφιν 2, Πηλακούτας, Τρετιακόβ, Χαννούν, Κρόφορντ 8 (2).

ΑΠΟΕΛ (Αντώνης Κωνσταντινίδης)
Ζντράβιτς, Βον 16 (2), Τζάκσον 8, Γκραντ 2, Άσλεϊ 13 (1), Λοϊζίδης 4, Κοιλαράς, Σέπος 5 (1), Χιλ 15.




ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΔΕΧΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, η Διοίκηση του Μάριου Χαραλάμπους 09/03/2019
«Το Δ.Σ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ έκανε αποδεχτή την παραίτηση του προπονητή καλαθόσφαιρας κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη. Ευχόμαστε στον κ. Κωνσταντινίδη και στην οικογένεια του τα καλύτερα.
Μετά το ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ομόνοια στο θεσμό του κυπέλλου, ο πρόεδρος Μάριος Χαραλάμπους και η διοίκηση του Σωματείου αισθάνονται την υποχρέωση να απολογηθούν στον τεράστιο κόσμο του ΑΠΟΕΛ.
Τους ενημερώνουμε ότι από σήμερα το τμήμα καλαθόσφαιρας γυρίζει σελίδα. Θα αποδοθούν ευθύνες και όσοι δεν τίμησαν τη φανέλα του ενδοξότερου Σωματείου θα αποχωρήσουν άμεσα. Με οποιοδήποτε αγωνιστικό και οικονομικό κόστος. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του τμήματος και αυτοί που είχαν την ευθύνη για τη δημιουργία της ομάδας, θα κληθούν στην επόμενη συνεδρία του Δ.Σ για να εξηγήσουν τους λόγους της αποτυχίας.
Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 θα πορευτούμε με τα υπόλοιπα τμήματα, τα οποία κρατάνε ψηλά τη σημαία του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.
Όπως τα άλλα 2 μεγάλα ομαδικά τμήματα, της Πετόσφαιρας και του Futsal.
Το τμήμα Πετόσφαιρας με αρκετά χαμηλό προϋπολογισμό διανύει την καλύτερη του χρονιά την τελευταία 25ετία και το αντίστοιχο του Futsal παραμένει αήττητο από την αρχή της περιόδου και βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]