ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Κάλπικη νίκη και ευθύνες


"Κάλπικη" νίκη ο Απόλλωνας και δεύτερη τεσσάρα μέσα σε λίγους μήνες, με τέσσερα "άκυρα" τέρματα που δεν έπρεπε καν να μετρήσουν. Ναι, ο Λεόντιος Τράττος καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα και την έκβαση του αγώνα, σε αυτό όμως βοήθησε κι ο Γιώργος Δώνης με τις επιλογές του, που στο 75' τα παράτησε όλα και έκατσε στον πάγκο... ενώ ο "κάττος" δίπλα του δεν ησύχασε δευτερόλεπτο.

1-0 Στο 1-0, δεν τήρησαν το FairPlay και σκόραραν κι ας φώναξαν  από τον πάγκο τους για να βγει η μπάλα έξω.
2-0 Φάουλ "φάντασμα" με την παίκτη του Απόλλωνα να βουτά μέσα στην περιοχή. Δεν υπήρχε παράβαση.
3-1 Ανύπαρκτο πέναλτι, περισσότερο το κέρδισε ο Παπουλής παρά το παραχώρησε ο ΠΕΡΕΖ, ενώ της φάσης είχε προηγηθεί φάουλ λίγο πιο κάτω από το κέντρο που δεν δικαιολογούσε πλεονέκτημα.
4-1 Ξεκάθαρο όφσαϊντ σε πρώτο χρόνο, οριακό σε δεύτερο, ούτε κι εδώ έπρεπε να μετρήσει το γκολ.

Στον αντίποδα όταν είσαι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεις τρόπους να νικάς και τους εχθρικούς διαιτητές καθώς και τα φάλτσα σφυρίγματα.

Ο ΔΩΝΗΣ ότι είχε να δώσει το έδωσε στην πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ως εκεί, αφού η συνολική διαχείριση της ομάδας στη συνέχεια μας οδήγησε στην απώλεια του τίτλου. Ναι μεν υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες για τον τίτλο, αλλά το αντιΑΠΟΕΛίστικο στρατόπεδο των υπολοίπων ομάδων θα πορευθεί με τον Απόλλωνα προκειμένου να μην έρθει ο τίτλος στον ΑΠΟΕΛ, που θα χρειαστεί όμως 7 νίκες, η μια μάλιστα πάνω στον Απόλλωνα με σκορ 6-0!!!!!!

Δεν υποτιμώ τα ανελέητα κτυπήματα που δεχθήκαμε από τους τραυματισμούς, που κυριολεκτικά θέρισαν ολόκληρη την αμυντική γραμμή, μηδενός εξαιρουμένου. Από τον Μιλάνοφ, τον Βάτερμαν, τον Ρουέδα, τον Καρλάο, το Λάγο, τον Ιωάννου ακόμα και τους  Βινίσιους - Σόουζα.

Να υπογραμμίσω επίσης πως δεν αντικαταστάθηκαν επάξια οι Γιαννιώτας - Βάντερ - Πιέρος και άλλα πολλά που δεν είναι της ώρας.

Ο κ. Δώνης, αμέσως μετά τον αγώνα δήλωσε πως το πρωτάθλημα δεν είναι πια στα δικά μας χέρια... σωστός ο ΚΟΟΥΤΣ. Όταν όμως ήταν στα χέρια μας, χάσαμε το πλεονέκτημα των δύο βαθμών από την άστοχη ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, χωρίς να ξεχνιούνται οι πεταμένοι βαθμοί με τις ομάδες που υποβιβάστηκαν αλλά και την τριάρα της ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Πρόεδρε, όταν το 2015 και μετά την ισοπαλία με την Αγία Νάπα στο ΓΣΠ, τον ρώτησες αν μπορούσε να σου εγγυηθεί τον τίτλο, σου απάντησε όχι και τον απέλυσες. Τώρα? Για να τον κρατάς ακόμη σημαίνει πως σου υποσχέθηκε ότι μπορεί να τον κερδίσει... Έτσι?

Ευθύνη έχουν και οι οργανωμένοι που εγκατέλειψαν την ομάδα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]