ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Κάτω τα χέρια από τον Φοίβο!


 
Πήραμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή του "ανώνυμου αδελφού". Αν και ΕΣΥ θέλεις να μας γράψεις ελεύθερα την ΑΠΟΨΗ σου, στείλε μας την στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: apoegroup@gmail.com ....

Κύριε Χρ. Ποταμίτη, μην καταντάς γραφικός και κουραστικός και προπάντων μην διχάζεις, Ευτυχώς που σε παίρνουν στα σοβαρά, μόνον οι λίγοι. Κανένας δεν σε όρισε Ρόμπιν χουτ των ’συμφερόντων’ των Αποελλιστών, εκτός κι αν ενεργείς εκ μέρους κάποιων και δεν το γνωρίζουμε. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από τον κ. Ποταμίτη [αν κρύβεται]? Ιδού η απορία. Ποια τα συμφέροντα? [αν υπάρχουν].

Παραείναι αγνό το ενδιαφέρον του για να είναι γνήσιο. Αν όντως είναι γνήσιο τότε απολογούμαι αλλά κύριε ‘’κάτσε τη μάππα χαμέ’’ κι άσε μας να απολαύσουμε αυτό που Ζούμε.

Το Βυζάντιο χάθηκε στο απόγειο της δόξας του από τις εσωτερικές διαμάχες, την σήψη και τη διαφθορά. Ε λοιπόν εμείς δεν θέλουμε τις εσωτερικές διαμάχες, θέλουμε να απολαύσουμε αυτό που ζούμε σήμερα με το ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ότι θα τριτώσει το καλό. (Δόξα το Θεό ούτε ‘ανόρθωση’ στη σήψη έχουμε, ούτε του ‘παντελή’ διαφθορά κι ο νοών νοείτω).

Ο Φοίβος πέτυχε εκεί που δεν πέτυχε κανένας άλλος, το πιο κοντινό επίτευγμα το πέτυχε  ο μακαριστός πλέων Πρόεδρος Μιχαλάκης Ζιβανάρης (πατέρας του Κυριάκου) με την επική επιτυχία, της παραμονής στην ‘Α Εθνική, με το νταμπλ, (ο Φοίβος ήταν μέλος εκείνης της Διοίκησης) κι ίσως αυτό να ενοχλεί μερικούς, αλλά τι να γίνει? Περαστικά.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Η Διοίκηση Φοίβου είναι χρηστή κι όχι άχρηστη όπως θες να την παρουσιάσεις, παρόλο που ξέφυγε στα υπέρογκα ποσά των μπόνους προς τους ποδοσφαιριστές, στην καταπληκτική μας πορεία στο Τσ.Λ. εν τούτης ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, οπόταν δίδεται άφεση αμαρτιών εδώ.


Δυστυχώς όμως εδώ φάνηκε η αχαριστία και η φιλαργυρία κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα μας μας γίνει μάθημα για το μέλλον. Η κάθε πετυχημένη πορεία έχει και τα ανάλογα κόστα της, ακόμα κι η πορεία της παραμονής μας στην Α’ Εθνική το 74 είχε κι αυτή το κόστος της, δεν μας δόθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή την επόμενη χρονιά -εκτός συναγωνισμού  λέει-, μετά ‘μειώθηκε’ η προσπάθεια μας με δήθεν εύνοια του Ασλανίδη και άλλα πολλά.

Μαθαίνουμε όμως μέσα από τα λάθει μας, και γινόμαστε πιο σοφοί κι αυτό είναι θετικό. Είναι θεμιτό διότι είναι μέσα στα πλαίσια του παιγνιδιού. Σταμάτα λοιπόν να σπέρνεις ζιζάνια, διότι σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να θερίσουμε δαιμόνια. Η εκλογή σου όμως σε μια θέση στο συμβούλιο του σωματίου δεν είναι δα και κανένα κατόρθωμα κι η κουτσή Μαρία αν θέλει εκλέγεται εκεί, Άρα, μην το υπερηφανεύεσαι.
Στο θέμα του γηπέδου, να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει στην ώρα του κι όχι γιατί ζώστηκες εσύ τα άρματα για να φαίνεσαι ο πρωτοπόρος της ιδέας αυτής.

Ποια το κίνητρα σου πίσω από την εμμονή σου με το γήπεδο? Υπάρχουν? με ξενίζει η επιμονή σου στο συγκεκριμένο θέμα. Άλλο το ευκταίο κι άλλο το εφικτό, κι εγώ δεν βλέπω τον στόχο του γηπέδου να είναι εφικτός επί του παρόντος, δυσχεραίνει δε, ακόμα περισσότερο ένεκα και της οικονομικής κρίσης που περνά ο τόπος μας.
Παραμένει όμως ο ευσεβής πόθος όλων μας.

Αν εκλεγόσουν όμως στο συμβούλιο της εταιρείας δεν θα κακολογούσες την εταιρεία στα ΜΜΕ όπως κάνεις τώρα κι όλα θα ήταν μέλι γάλα. [μεν πικρέφκεις λοιπόν. Δεν εκφράζουν κανένα υγιώς σκεπτόμενο Αποελλιστά οι λαϊκίστικες απόψεις σου, οι οποίες είναι για λαϊκή κατανάλωση σε ακροατήριο φανατικών.

Ο δρόμος που διάλεξες του μοναχικού καβαλάρη δεν οδηγεί πουθενά, θέτεις από μόνος σου τον εαυτό σου στη αποξένωση.

Η μελέτη της KPMG έγινε με ανάθεση από την εταιρεία και σκοπό είχε την καταγραφή των αυτονόητων και για να λειτουργήσει επίσης σαν δεξαμενή σκέψης, κι όχι δεξαμενή άντλησις κριτικής από τον Ποταμίτη.

Όσα γράφονται στην έκθεση της KPMG είναι καταγραμμένα στην μνήμη του κάθε Αποελλίστα και στο όραμα του κάθε διοικητικού παράγοντα, δεν χρειαζόμαστε από μηχανής φωστήρες για να μας πούνε τα αυτονόητα.

Ο κόσμος περιβάλλει την Διοίκηση του κυρίου Φοίβου με απεριόριστη εμπιστοσύνη και σε καμία περίπτωση κανένας δεν ονειρεύεται την επιστροφή του Θρύλου στα πέτρινα χρόνια των στείρων Διοικήσεων και της ανομβρίας. Φωνές αντίθετες πάντα θα υπάρχουν, είναι δημοκρατία.

Δεν έχουμε ανάγκη από αντιπολίτευση στο ΑΠΟΕΛ, τις απόψεις σου τις είπες μια και δυο και τρεις, φτάνει, σιγά μην κατέβεις και σε απεργία πείνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Κι αυτοί που γράφουν ότι οι σχέσεις εταιρείας / σωματείου βρίσκονται σε οριακό σημείο, αν βγάζουν αυτό το συμπέρασμα εξ αιτίας της στάσης του Ποταμίτη? Ε τότε λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά ο Ποταμίτης δεν είναι το σωματείο ολόκληρο, απλά είναι ένα μέλος που απλά κάλυψε τη θέση του Αντιπροέδρου του σωματείου, ελλείψει άλλων ενδιαφερομένων

Ο κύριος Φοίβος δεν σχολιάζει, διαβάζω σήμερα στον τύπο, Και πολύ καλά κάνει ο Πρόεδρος, είμαι σίγουρος όμως ότι θα το κάνει όταν το κρίνει σκόπιμο, οφείλει όμως ο σεβαστός κύριος Πρόεδρος να διαφυλάξει την ενότητα του Α.Π.Ο.Ε.Λ., έχει υποχρέωση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]