ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η μεγάλη ντροπή του γηπέδου ΓΣΠ


Πήραμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή του "αδελφού" με το ψευδώνυμο A.P.E. Αν και ΕΣΥ θέλεις να μας γράψεις ελεύθερα την ΑΠΟΨΗ σου, στείλε μας την στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: apoelgroup@gmail.com ....

Πως θα βολευτούν οι επισκέπτες μας στην Νότια?

Η Νότια δεν διαθέτει τις ανέσεις της κεντρικής, κι ιδιαιτέρως των σουίτων ή ακόμα και των κανονικών θέσεων.

Οι καρέκλες έχουν τα χάλια τους καθ ότι στην νότια σχεδόν κανείς δεν κάθεται, αλλά στέκονται πάνω στις καρέκλες. Οι καρέκλες υπάρχουν εκεί απλά για να υπάρχουν, όσες υπάρχουν δλδ.

Οι δημόσιες τουαλέτες είναι απλά "δημόσιες" τρύπες χωρίς καν τα βασικά υγειονομικά στοιχεία, τριτοκοσμικές καταστάσεις. Νερό? Νιπτήρες? χαρτιά υγείας? λεκάνες? καπάκια? ΠΛΑΚΑΚΙΑ? -απλά δεν υπάρχουν-

Η ευθύνη των αρχών του σταδίου είναι τεράστια, το συμβούλιο του ΓΣΠ, ο Πρόεδρος Δώρος κι ο Γενικός  Φοίβος δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να επισκεφτούν την Νότια? (και στη βόρεια τα ίδια και χειρότερα)

Δεν ενδιαφέρονται για τις βασικές ανέσεις του πελάτη τους, το μόνο που τους νοιάζει είναι να μας "γδέρνουν" με τα ποσοστά τους από τις πωλήσεις.

Το έχουν μονοπώλιο καθ’ ότι είναι το μόνο γήπεδο που "πληροί"? (λέμε τώρα) τα κριτήρια της Ουέφα και αδιαφορούν για την υγιεινή, και να σκεφτεί κανείς ότι το 25%+ της Νότιας είναι κορίτσια, και ειλικρινά δεινοπαθούν στο θέμα τουαλέτας. Ντροπή μας.

Καντίνα? Μα για ποια καντίνα μιλάμε? Αυτά τα κλουβιά που λέγονται καντίνες δεν τα συναντάς ούτε στις φτωχές παραγκουπόλης του Μεξικού.

Πληρώνουμε πολύ ακριβά εισιτήρια συγκριτικά με άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες και μας σερβίρουν το χειρότερο προϊών σε υπηρεσίες.

Και ερωτώ...

Η Ουέφα δεν έχει λόγο σ' αυτά? Δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο να τα δει αυτά? Ποια τα κριτήρια έγκρισης ενός γηπέδου? Είναι μόνο ο αγωνιστικός χώρος και τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών?

Είναι ντροπής πράγματα αυτά που συμβαίνουν, χρόνια τα γράφω και χρόνια τα λέω, μέχρι και επιστολές έστειλα στους ΓΣΠάδες... φωνή βοώντος εν τη ερήμο. Οι δικαιολογίες τους "μα τα επιδιορθώνουμε και τα σπάνε πάλιν" δεν ευσταθούν, διότι όλοι μας γνωρίζουμε πως δεν έγινε ΚΑΜΙΑ διόρθωση ή βελτίωση για πάρα πολλή καιρό.  Κύριοι το πρωί που ξυπνάτε μην στρώνετε το κρεβάτι σας διότι θα το ξεστρώσετε ξανά το βράδυ για να κοιμηθείτε και πάλι.

Οι βουλευτές μας πέρασαν ποτέ από τα πέταλα?

Γι αυτό το λόγο καλοί μου Αποελλίστες των υπολοίπων κερκίδων, φέρτε μαζί σας μωρομάντιλα και μεταξωτά μαξιλαράκια για να δείτε τον αγώνα και μην ξεχάσετε να κάνετε την ανάγκη σας στο σπίτι σας διότι θα μαρτυρήσετε στα κάτεργα της Νότιας.

Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι το τριτοκοσμικό δίχτυ που κοσμεί το Ευρωπαϊκό γήπεδο στολίδι της πρωτεύουσας. Κύριοι αυτό το δίχτυ είναι πλέων ντεμοντέ, είναι εκτός τόπου και χρόνου, δεν έχει καμία αξία και καμία σημασία πλέων... απλά κατεβάστε το, να μπορούμε πλέων πεντακάθαρα να βλέπουμε τον αγώνα.

Φτάνει πια να μας μαντρίζεται σαν πρόβατα στο μαντρί, και να θέλει κάποιος να ρίξει κάτι? δεν υπάρχει πλέων αυτό το κάτι, όλα μας τα σερβίρεται σε χάρτινα ποτήρια (για να μην πω και για την αμφιβόλου ποιότητα των συγκεκριμένων ροφημάτων ή ακόμα και για την υπερτιμολόγηση τους, διότι θα μας ακούσουν στο Αλέγκρα!! και δεν κάνει)

Ας το κάψουν επιτέλους οι πορτοκαλί με τους πυρσούς να ησυχάσουμε.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, ΝΙΚΗ και ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

Ευχαριστώ

A.P. E.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]