ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο Νίκος Αναστασιάδης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ευπρόσδεκτος στο ΑΠΟΕΛ



Στον Α.Π.Ο.Ε.Λ., μαθαίνουμε, δεν κάλεσαν τον Νίκο Αναστασιάδη για να εκφωνήσει επετειακή ομιλία ενόψει της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ενώ είναι καλεσμένος της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού (που είναι επίσης Εθνικά σωματεία. Καλά έκαναν στον Α.Π.Ο.Ε.Λ. και μπράβο τους. Από ότι θυμάμαι, ανέκαθεν υπήρχαν αντιδράσεις (από μερίδα οπαδών, υγιών και πατριωτικών σκεπτόμενους) στην παρουσία του εν λόγω πολιτικού στο σωματείο τους. Όσον αφορά την Ανόρθωση και τον Ολυμπιακό, κακώς τον κάλεσαν. Είναι κι αυτά, μέρος του θεάτρου του παραλόγου στο οποίο ζούμε.

Ο πλέον ακατάλληλος να εκφωνεί πύρινους λόγους, να μιλά για δημοκρατικές αρχές και αξίες, για ελευθερία και δικαιοσύνη  ο άνθρωπος που θα υπέγραφε (και δεν άλλαξε τις θέσεις του, ούτε και έχει πρόθεση να ζητήσει συγνώμη για την στάση που τήρησε το 2004) το σχέδιο Ανάν και με τα είκοσι του, το οποίο σχέδιο Ανάν παρέδιδε την Κύπρο στην Τουρκία, να κάνει ομιλίες σε Εθνικές επετείους; Έλεος πια! Αυτό δεν είναι απλώς θέατρο του παραλόγου.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Είναι μαζική σχιζοφρένεια  Ο Θεός να μας λυπηθεί. Είναι σαν να καλούσαν τον Χίτλερ να μιλήσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Εβραίων.

Πανίκος Ελευθερίου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]