ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για το ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση


Η Αστυνομία, στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί τη Δευτέρα, 12.12.2016 και ώρα 19:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για το ΑΠΟΕΛ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.  Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ  θα καταλάβουν τις Ανατολικές και Δυτικές κερκίδες του Σταδίου. Οι Νότιες κερκίδες θα παραμείνουν κλειστές. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης Δυτικά και Νότια του σταδίου.

Οι φίλαθλοι της ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα καταλάβουν τις Βόρειες κερκίδες του Σταδίου και καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Βόρειο χώρο στάθμευσης και στο NUEVO CAMPO.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ  στα δυτικά ταμεία, τα οποία θα λειτουργήσουν η ώρα 17:30. Για τους φιλάθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα υπάρξει μόνο προπώληση εισιτηρίων.


Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και σακίδια ώμου. Ως εκ τούτου εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του ή οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου αξίας, σε χώρο εκτός του Σταδίου ή να τα παραδίδει στα δυτικά Ταμεία,  όπου θα παραλαμβάνονται για φύλαξη. Επίσης αναφέρεται ότι, η στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]