ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MR. BEEN «ΝΟΜΙΖΩ.. πως παίξαμε καλά!!» - «Νομίζει ο κόσμος ότι μια Κυπριακή ομάδα δεν μπορεί να ηττηθεί»


Καζάνι που βράζει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, με τις δηλώσεις του προπονητή.
  • Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπο και χρόνου αφού δήλωσε πως «Νομίζω.. παίξαμε καλά!!». 
  • Έχει χάσει την αίσθηση με την πραγματικότητα αφού δήλωσε πως «στον επαναληπτικό θα σημειώσουμε δύο γκολ» (μα με ποιούς κύριε Μπιν?)
  • Ο επικίνδυνος κος Μπιν ήταν σε άλλο γήπεδο αφού δήλωσε πως «στο 2ο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο!!» και πως «δεν μας δημιούργησαν ευκαιρίες!!!».
  • Τα έβαλε με τον κόσμο που «Νομίζει ότι μια Κυπριακή ομάδα δεν μπορεί να ηττηθεί» » ενώ χαρακτήρισε τον Στάθη ως «μη δημιουργικό!!»


Όλες οι δηλώσεις του κυρίου Μπιν:

«Νομίζω παίξαμε καλά απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο, ακολουθήσαμε μια συγκεκριμένη τακτική με την οποία καταφέραμε να τους κρατήσουμε όσο μακριά γινόταν. Έχασαν ευκαιρίες, χάσαμε και εμείς, δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η τελική πάσα, ειδικά με τον Μπερτόλιο και τον Ίγκορ θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Είμαι ικανοποιημένος από την εφαρμογή του παιχνιδιού».

«Αυτό που πρέπει να πετύχουμε στον επαναληπτικό είναι να σημειώσουμε δύο γκολ, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι. Νιώθω 100% ότι μπορούμε να προκριθούμε».

«Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης, περιμένουμε να μας βοηθήσει. Οι παίκτες μου έκαναν αυτό που ήθελα, αυτό που μας υπολείπεται είναι η τελική πάσα».

«Πρέπει να κάνουμε την διαφορά στη τελική πάσα. Είναι μια ποιοτική ομάδα η Βιτορούλ για αυτό έκανε αυτά που έκανε μέσα στο γήπεδο, δεν παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο στη Κύπρο».

«Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες».

«Ο Βάτερμαν είναι στο Νοσοκομείο, πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του».

«Πρέπει να προκριθούμε με την ποιότητα που έχουμε στη διάθεση μας. Πρέπει να βελτιωθούν οι διαθέσιμοι παίκτες μας. Τα πάντα είναι θέμα ποιότητας».

«Ο κόσμος είναι πάντα δυσαρεστημένος μετά την ήττα. Νομίζουν ότι μια κυπριακή ομάδα δεν μπορεί να ηττηθεί. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Πιστεύω στην πρόκριση, το ίδιο πιστεύουν και οι παίκτες μου».

«Κάναμε τη δουλειά μας, αναλύσαμε αυτή την ομάδα, θα πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

«Δεν θα αναφερθώ ατομικά, υπάρχουν ποδοσφαιριστές με καλές τεχνικές ικανότητες, αναλύσαμε την Βιτορούλ, σκόραραν από στατική φάση».

«Είμαι ικανοποιημένος από τον Εμπεσίλιο έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα αντίπαλο πολύ επιθετικό και τον περιόρισε. Χρησιμοποίησα τον Βάντερ αντί τον Αλωνεύτη γιατί είναι πιο δημιουργικός».

ΒΙΝΤΕΟ¨

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 comment :

  1. Εκτος τοπου και χρονου ο εν λογω κυριος. Οταν προτιμα Βαντερ αντι Αλωνευτη με το γελοιο επιχειρημα οτι δεν ειναι δημηουργικος και οταν ισχυριζεται οτι πεξαμε, τοτε να παει σπιτι του χερι χερι ομως με εκεινους τους ιδιμονες του Αποελ που τον εχουν φερει.

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]