ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ 2-1 ΑΕΛ, «Ψηλά, ψηλότερα ο ΘΡΥΛΟΣ»


Υπάρχει το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες, αλλά υπάρχει και το αντιποδόσφαιρο που παίζουν οι ομαδούλες της σειράς, κι αυτό που προσπάθησε να παίξει σήμερα η ομάδα του "μάγου" Παλταζάρ. Πέρα για πέρα αντιποδόσφαιρο, που στόχο είχε την προσπάθεια της συνοικιακής ΑΕΛ να κλέψει την ισοπαλία από το ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ.

Αυτά που κάνουν στο Τσίρειο, δεν μπόρεσαν να τα κάνουν στο ΓΣΠ και σίγουρα όχι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Το μόνο που έκανε σήμερα η ομάδα του ΔΩΝΗ ήταν να παίξει ποδόσφαιρο... όσο της επέτρεψε το αντιποδόσφαιρο του αντιπάλου και το ιδιαίτερα σκληρό παιγνίδι (αυτό φαίνεται και από τις πολλές κίτρινες κάρτες) και οι σκόπιμες καθυστερήσεις.

Στο παιγνίδι:
Ο αιφνιδιασμός του ΚΟΟΥΤΣ με την προτίμηση του στους Μπερτόλιο και Φαρίας δεν του βγήκε με αποτέλεσμα την γρήγορη αλλαγή του Μπερτόλιο με τον Στάθη Αλωνεύτη που έκανε άνω κάτω ολόκληρη την δεξιά αμυντική γραμμή της ΑΕΛ. Αρκετά λάθη και από τον Φαρίας που για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι δεν έχει θέση στο ΑΠΟΕΛ.

Με όρεξη και πάθος ξεκίνησε το παιγνίδι του ο ΑΠΟΕΛ, κάτι που έφερε τον ΠΟΤΕ σε θέση βολής σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από τα πρώτα κιόλας στάδια του αγώνα, η μια μάλιστα είχε κατάληξη το κάθετο δοκάρι της εστίας του Βοζίνια.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ από μακρινή εκτέλεση φάουλ, με τον Λαφράνς να σκοράρει με κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από την μικρή περιοχή.

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών της ΑΕΛ για το γκολ κι ο ΑΠΟΕΛ στην αντεπίθεση ισοφαρίζει με την κεφαλιά του ΠΟΤΕ μετά από την σέντρα του ιδιαίτερα διακριθέντα Εμπεσίλιο.

Το ημίχρονο έκλεισε με το ισόπαλο σκορ 1-1.

Στην επανάληψη, ο ΔΩΝΗΣ έριξε στο παιγνίδι τον Γιώργο Εφραίμ αντί του αρνητικού Φαρίας και ήταν θέμα χρόνου πια πότε θα έμπαινε το γκολ της νίκης.

Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Αρχηγός Νούνο Μοράϊς από το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Αυστραλός Τόμι ΟΡ μετά από καθαρή ανατροπή εντός περιοχής και τον Βασίλη Δημητρίου να σφυρίζει αμέσως την εσχάτη των ποινών.

Η ΑΕΛ κέρδισε χώρο και γήπεδο με την λανθασμένη αλλαγή του Ντε Καμάργκο με τον ΟΡ. Τα αλλεπάλληλα λάθη του Ιγκόρ Ντε Καμάργκο (που δεν είχε θέση σε αυτό το παιγνίδι) λίγο έλειψε να στοιχίσουν ειδικά στη τελευταία φάση που απείλησε η ΑΕΛ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα. Ο νεαρός Ανδρέας Παρασκευά είπε όχι κάνοντας την "έξοδο" του αγώνα στη σέντρα της ΑΕΛ και αποκρούοντας με αυτοπεποίθηση την μπάλα.

Την θέση του ΟΡ τη δεδομένη στιγμή μπορούσε κάλλιστα να καλύψει ο Νικόλας Ιωάννου.

Θετική η παρουσία του κόσμου στις 2 κερκίδες του ΓΣΠ.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ:





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]