ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Κρατά γερά την κορυφή» ΑΠΟΕΛ 2-1 ΟΜΟΝΟΙΑ 25η


Δεν είμασταν καλοί, δήλωσε ο ΚΟΟΥΤΣ...

Είμασταν όμως αρκετά ικανοί στο να καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο, που ήταν το ζητούμενο και το πιο σημαντικό, αφού μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να αναπνέουμε τον αέρα της κορυφής, παρά τις 5άρες και τις 6άρες που πέτυχαν οι διώκτες μας.

Από την άλλη όμως συνεχίζουμε να παίζουμε με τη φωτιά, με τον τρόπο διάταξης και ανάπτυξης της ομάδας, αλλά και με κάποιες επιμονές (εμμονές?) του Γιώργου Δώνη που ευτυχώς δεν στοίχισαν ούτε και σήμερα.

Από τη στιγμή που μπήκε (υποχρεωτικά) ο ΚΑΡΛΑΟ στο παιγνίδι, επήλθε πλέον η ηρεμία και η ασφάλεια στα μετόπισθεν της ομάδας. Ο φιλότιμος Νικόλας δεν μπορούσε να συγκρατήσει από μόνος του τις επιθέσεις της Ομόνοιας, αφού ο ΠΟΛΥΑΚΟΦ περισσότερο και λιγότερο ο Μερκής, ήταν αρνητικοί (ιδιαίτερα ο Ουκρανός) στην οπισθοφυλακή της ομάδας.

Παλικάρι σε όλα του ο Αρχηγός Νούνο Μοράις, εξαίρετη η εμφάνιση του Εμπεσίλιο, καλή η απόδοση των Ζαχίτ, Σόουζα και Νσούε. Οι ατομικές ικανότητες των πιο πάνω ήταν αρκετές για να φύγουμε με την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Δεν άρεσαν οι Dellatorre, De Camargo και Στάθης Αλωνεύτης.

Η τελική νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-1 διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Το γκολ της Ομόνοιας με τον Ντάρμπισιαϊρ ήταν όφσαϊντ και δεν έπρεπε να μετρήσει. Εκείνο που ίσως να μετρούσε, αν δεν ήταν σηκωμένο το σημαιάκι του βοηθού και συνεχιζόταν η φάση, ήταν το "γκολ" που πέτυχε ίδιος αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα ήταν η ίδια εξέλιξη, αφού ο ΠΕΡΕΘ βγήκε για να πάρει την μπάλα κι ο επιθετικός πλάσαρε μετά την υπόδειξη και το σφύριγμα, άρα ως μη γινόμενη.


Η αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΑΠΟΕΛ: Πέρεζ, Ενσούε, Πολιάκοφ, Μερκής, Ιωάννου (81' Καρλάο), Μοράις, Σόουζα, Εμπεσίλιο, Ζαχίντ, Σαλάι (66' Αλωνεύτης), Ντελατόρε (46' Ντε Καμάργκο)

Ομόνοια: Χριστοδούλου, Τζαίλσον, Καντέ, Γουίλιαμ, Βύντρα, Μαδούρο (79' Σόλομον), Μπρέεβελντ, Τζαρσίνιο, Δημητρίου (46' Κιπιάνι), Σοάρες (46' Κανού), Ντάρμπισάιαρ

Οι κίτρινες κάρτες του ΑΠΟΕΛ: SALLAI, NSUE, EBECILIO.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας μας ο ΕΜΠΕΣΙΛΙΟ με δύο κεραυνούς. Ο πρώτος στο 4' έξω από την μεγάλη περιοχή και ο 2ος μέσα από την περιοχή και στο παραθυράκι της κλειστής γωνίας του Χριστοδούλου στο 14'.

Οι αλλαγές ΑΠΟΕΛ: Ο De Camargo πήρε τη θέση του Dellatore στο 46' με την έναρξη του Β' ημιχρόνου. Στο 66' ο Στάθης Αλωνεύτης αντικατέστησε τον Sallai και στο 81' ο CARLAO πήρε τη θέση του Νικόλα Ιωάννου.

Λιγοστός ο κόσμος στις κερκίδες για ένα τέτοιο ντέρμπι.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]