ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Ευτυχώς.. μας έδωσε τη νίκη ο Νικόλας» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΑΠΟΕΛ


Πολύ κακό το ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιγνίδι κι αυτό περισσότερο έχει να κάνει  με τις χημείες του προπονητή Δώνη και λιγότερο με τα διαιτητικά λάθη του Ν.Νεοφύτου που αρνήθηκε δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, ενώ θα μπορούσε να αφήσει τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες από "κλάδεμα" πάνω στον Τόμη Όρ.

Ο ΑΠΟΕΛ έπαιζε συνεχώς με την φωτιά αφού κάθε φορά που έπαιρνε κεφάλι στο σκορ, ο Ολυμπιακός αντεπιθετόταν και ισοφάριζε, ενώ ο "Τακτακαλάς" διεκδίκησε ακόμα κι αυτή τη νίκη, για να έρθει με άλμα μέχρι τα ουράνια ο Νικόλας Ιωάννου και σαν από μηχανής Θεός να πετύχει με καρφωτή κεφαλιά το καθοριστικό νικητήριο γκολ, ίσως και της χρονιάς ολόκληρης, αφού αν ο ΑΠΟΕΛ έπεφτε στην 2η θέση, θα ήταν αλυσιδωτές οι αντιδράσεις και οι συνέπειες για όλους.

Κίνδυνος θάνατος ο τερματοφύλακας ΠΕΡΕΣ που από την ανεργία βρέθηκε, ας όψεται ο τραυματισμός του Βάτερμαν, κάτω από τα γκολπόστ του ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να δέχεται το ένα γελοίο γκολ μετά το άλλο, λύνοντας το μυστήριο γιατί ήταν άνεργος. Αποκορύφωμα της κακής παρουσίας του ΠΕΡΕΣ στον ΑΠΟΕΛ είναι τα 17 τέρματα που έχει δεχθεί που είναι αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας για τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, καθώς και της άμυνας του ΑΠΟΕΛ που μετρά 25 τέρματα σε βάρος της, επίσης αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας για κάθε ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Εκτός τόπου και χρόνου ο ΠΟΤΕ, τα ίδια και χειρότερα ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο, πολύ λίγος για να φορά την φανέλα του ΑΠΟΕΛ ο Πολυάκοφ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Το 0-1 άνοιξε με όμορφο δυνατό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο ΣΑΛΛΑΪ μετά από ασίστ του Λούκας Σόουζα.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με κεφαλιά του Σωτηρίου, μετά από την εκτέλεση κόρνερ, με τον ΠΕΡΕΣ να είναι απαθής θεατής.

Το 1-2 πέτυχε με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή ο Ντελλατόρρε μετά από χαμηλή σέντρα του Νσούε από τα δεξιά.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Τόρρες με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή... ο ΠΕΡΕΣ σκέφτεται "ακόμα" πως να αντιδράσει στην φάση.

Στην εκπνοή του αγώνα, ο Τόμη Όρ κερδίζει ΚΑΘΑΡΟ φάουλ κοντά στο σημείο του κόρνερ. Άψογη εκτέλεση του φάουλ από τον ΖΑΧΙΤ που στέλλει την μπάλα μέσα στην περιοχή κοντά, στο σημείο του πέναλτι, με τον Νικόλα Ιωάννου να έρχεται από μακρυά και με άλμα αίλουρου να στέλλει την μπάλα στα δίκτυα του Χίντι με καρφωτή κεφαλιά πετυχαίνοντας το 2-3 που ήταν και το νικητήριο του αγώνα.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
Ολυμπιακός: Χίντι, Σαμάρας, Zιάμπαρης, Αντωνίου (71' Χριστοφίδης), Σωτηρίου, Βαλικάεφ, Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τριμπό (86' Σεραφείμ), Καπαρτής (77' Τόρες), Πολίτσι

ΑΠΟΕΛ: Πέρεζ, Ενσούε, Πολιάκοφ, Καρλάο, Ιωάννου, Μοράις, Σόουζα (59' Ορ), Ζαχίντ, Σάλαι, Ντελατόρε (79' Αλωνεύτης), Ντε Καμάργκο (71' Ποτέ)

Kίτρινες:  Ζαχίντ 57', Ιωάννου 67'

ΑΛΛΑΓΕΣ:
Lucas Souza (59') >>Tommy Oar
Guilherme Dellatorre (79') >>Στάθης Αλωνεύτης
Igor de Camargo (71') >>Mickaël Poté

Έτσι ξεκίνησαν..

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]