ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Κι όμως το καλύτερο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε» ΑΠΟΕΛ 0-0 ΑΕΚ


Κι όμως το καλύτερο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα και με τον προπονητή του, δεν κατάφερε να κερδίσει την πιο αμυντικογενή ΑΕΚ που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί να μην δέχθηκε τέρμα που ήταν κι ο σκοπός του ΚΟΟΥΤΣ ΔΩΝΗ, 3ος συνεχόμενος αγώνας με το 0 στην άμυνα, αλλά ούτε και σκόραρε, κάτι που έχει να συμβεί από την ντροπιαστική 4άρα του απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Ούτε επιτυχία μπορεί να χαρακτηρισθεί ο ένας βαθμός αλλά ούτε και αποτυχία. Αν όμως η έδρα του «ΓΣΠ» δίνει τον τίτλο, τότε ναι δυστυχώς ίσως κινδυνεύουμε να τον χάσουμε.

Ξάφνιασε ο Κόουτς Δώνης με την αρχική ενδεκάδα που στόχο είχε να μην δεχθεί τέρμα, πράγμα που κατάφερε, όμως μεγαλύτερη έκπληξη ήταν οι αλλαγές, τις οποίες ολοκλήρωσε μέχρι το 68' λεπτό της συνάντησης, ιδιαίτερα όταν έβγαλε εκτός αγώνα τους Ντελλατόρρε και Μοράϊς, ενώ θα μπορούσε να έβγαζε τον Εμπεσίλιο που δεν ήταν καλός στα τελευταία παιγνίδια.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αφού κατάφερε να κλείσει την ΑΕΚ στα καρέ της, όμως οι ποδοσφαιριστές μας ήταν άστοχοι και άτσαλοι στο τελικό σπρώξιμο της μπάλας στα αντίπαλα δίχτυα.

Όταν  από τον σημερινό αγώνα και τους 28 συνολικά ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Juan Pablo, ενώ οι δύο που ξεχώρισαν περισσότερο ήταν οι επίσης  αεκτζήδες Catala και Mojsov, αυτό τα λέει όλα. Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ Ιδιάκεθ "πάρκαρε" το λεωφορείο στο ΓΣΠ και κατάφερε στο τέλος να κλέψει τον ένα βαθμό φεύγοντας ικανοποιημένος από τη Λευκωσία.

Ο ΑΠΟΕΛ διεκδίκησε 2 πέναλτι που δεν το δόθηκαν από τον Λουκά Σωτηρίου που δεν ικανοποίησε με την διαιτησία του.

Κάρτες: Φαρίας και Ιωάννου από 1 κίτρινη (ΑΕΚ 4).

Αλλαγές:
Εκτός: Σιάλλαι, Μοράϊς και Ντελλατόρρε.
Εντός: Ποτέ, Στάθης και Όρ.

Ενδεκάδες:
ΑΠΟΕΛ: Πέρεθ, Ενσούε, Πολιάκοφ, Καρλάο, Ιωάννου, Φαρίας, Μοράις (68' Αλωνεύτης), Εμπεσίλιο, Ζαχίντ, Σαλάι (60' Ποτέ), Ντελατόρε (68' Ορ)

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης (86' Μουρίγιο), Μοΐσοφ, Καταλά, Νέλσον, Λαρένα, Κάσες (80' Λαμπάν), Ακοράν, Τομάς (73' Χέφελ), Τρισκόφσκι, Γιάννου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]