ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πρόκριση με τσαμπουκά


Μεγάλη πρόκριση του ΘΡΥΛΟΥ στα πλέϊοφς του Γιουρόπα Λιγκ, από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, που όταν χρειάστηκε να κάνουν τα αυτονόητα, ήρθαν και τα γκολ της πρόκρισης.

Μετά από ένα αγχωτικό πρώτο μέρος, όπου οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ, μετά το πούλημα της μπάλας από δικό μας παίκτη σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και τους παίκτες τους να κάνουν σκόπιμες καθυστερήσεις από πολύ νωρίς στον αγώνα, ήρθε η αναγέννηση του Β' μέρους για να τιμωρήσει τους υπερόπτες Ισραηλίτες.

Οι Εβραίοι οπαδοί στην κερκίδα, προσπάθησαν να καθυστερήσουν την έναρξη και στη συνέχεια προκάλεσαν και πάλι διακοπή με πυρσούς και άλλα αντικείμενα που έριχναν στον αγωνιστικό χώρο. Η απορία μας, αν περάσαν κι αυτοί από σωματικό έλεγχο, όπως τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, τότε πως πέρασαν μέσα οι πυρσοί?

Στο Β' μέρος η ομάδα ανέβασε κατά πολύ τους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση με τον Καζού, μετά από κόρνερ του Ντε Βινσέντι και στη συνέχεια ο Λούκας Σόουζα ανάλαβε δράση και με δύο δικά του τέρματα οδήγησε την ομάδα στη μεγάλη νίκη και την πρόκριση στα πλέϊοφς του Γιουρόπα λίγκ.

Μελανό σημείο η κίτρινη κάρτα του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος συμπληρώνει τρεις κίτρινες και χάνει τον πρώτο αγώνα με την ΑΣΤΑΝΑ στο ΓΣΠ.

Στα θετικά η καλή παρουσία του ΒΑΤΕΡΜΑΝ ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο. Ίσως το κτύπημα που δέχθηκε σε μια απόκρουση (αυτοθυσίας) να λειτούργησε ευεργετικά. Έτσι και στη συνέχεια.

11,000 χιλιάδες τα εισιτήρια. Ο αγώνας άργησε 15 λεπτά να ξεκινήσει μετά από επίσημο αίτημα του ΑΠΟΕΛ στην ΟΥΕΦΑ, λόγο της μεγάλης καθυστέρησης στα σημεία ελέγχου από τα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να ήταν ακόμη εκτός γηπέδου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]