ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ 4-6 Ομόνοια «Όλα στον επαναληπτικό» κύπελλο φούτσαλ

 Η Ομόνοια / Αραράτ νίκησε στο Λευκόθεο με 6-4 τον ΑΠΟΕΛ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Futsal που μεταδόθηκε απευθείας από τη Cytavision.

Οι δύο ομάδες όπως είναι γνωστό θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο του Πρωταθλήματος Futsal.

Για το ΑΠΟΕΛ σκόραραν οι Mosna (5', 7', 23') και Χρίστος Ιακώβου (32') .

Ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου Ομόνοια / Αραράτ - ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 19:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΠΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


Χάθηκε το πρώτο ημίχρονο...15/03/2018

Η ομάδα μας ηττήθηκε από την Ομόνοια με 6-4 στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Futsal. Τρία τέρματα σημείωσε ο Sorocaba και ένα ο Ιακώβου. Την ερχόμενη Πέμπτη στο «Ελευθερία» θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός.

Το ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένο να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για πρόκριση στον τελικό και η εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου αφήνει αισιοδοξία για την υπέρβαση.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο. Οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό, υπέπεσαν σε αρκετά και αβίαστα λάθη, ενώ δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Ο παίχτης που ξεχώρισε ήταν ο Sorocaba, αλλά τα δυο τέρματα που σημείωσε δεν ήταν αρκετά για την ομάδα μας που πήγε στα αποδυτήρια με το 5-2 εναντίον της.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας επιβλήθηκε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος έσπρωξε τους ποδοσφαιριστές του κ. Γιάννου Μυλωνά προς την ανατροπή και από ατυχία δεν τα κατάφεραν τουλάχιστον να ισοφαρίσουν.

Σημείωσαν δυο τέρματα με τον Sorocaba και Ιακώβου, σημάδεψαν ισάριθμες φορές τα δοκάρια και έχασαν ευκαιρίες για περαιτέρω τέρματα.  Σε μια φάση ακίνδυνη ο αντίπαλος σκόραρε για το 6-4.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]