ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα Σοβιετικά λάβαρα με τους Σοβιετικούς εθνοπατέρες... στα γήπεδα


Για να λέμε τα σύκα, ΣΥΚΑ και τη σκάφη ΣΚΑΦΗ, κι όχι όποτε μας συμφέρει να κατηγορούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τη μεταφορά των Ελληνικών σημαιών στο γήπεδο, δέστε τα Σοβιετικά λάβαρα με τους σοβιετικούς εθνοπατέρες πάνω, που μεταφέρουν οι αριστεροί - ακελικοί οπαδοί της λαοφιλούς(ομόνοια28% - Αποέλ31%) στα γήπεδα... στο κάτω-κάτω η ίδρυση του ΑΠΟΕΛ είχε γίνει αποκλειστικά από τους Έλληνες της Λευκωσίας (Κύπρου) κι όχι από Ρώσους ή Σοβιετικούς.Νοσταλγοί της ΕΣΣΔ?

Και να μην ξεχνάτε την καταγωγή σας, διότι είσαστε κι εσείς μέρος αυτών των Ελλήνων που μαζεύτηκαν σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Λευκωσία το 1926 για να ιδρύσουν το ιστορικότερο σωματείο της Κύπρου, τον ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά τα νεαρά παιδιά που κρατάνε τα λάβαρα, μάλλον ανιστόρητα είναι, και το πιο σίγουρο, ιδέα δεν έχουν για τον Στάλιν, τον Λένιν, τον Τρότσκι, τον Μαρξ, τον Καρλ, το σφυροδρέπανο ή ακόμα και το ίδιο το κόκκινο το χρώμα της σημαίας που συμβολίζει τις μεγάλες ποροίες των σοβιέτ των μπολσεβίκων και το αίμα που χύθηκε κατά την Ρωσική επανάσταση το 1917 με το Προλεταριάτο των Μπολσεβίκων, τα σοβιέτ και την εκδίωξη της Βασιλικής οικογένειας και του Τσάρου Νικόλαου τα Φεβρουαριανά και τη σοσιαλιστική επανάσταση τα Οκτωβριανά, δλδ 9 χρόνια πριν από την ίδρυση του ΑΠΟΕΛ...              ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

το πιθανότερο φυσικά να τα έφεραν για να "πικάρουν" τους πορτοκαλί απέναντι διότι έτσι τους είπαν να κάνουν κι ότι οι πορτοκαλί αντιδρούν σε ότι κόκκινο δουν να ανεμίζει μπροστά τους, σαν τους ταύρους στις Ισπανικές αρένες με τις ταυρομαχίες.

Η Ελληνική σημαία στην  κερκίδα του ΑΠΟΕΛ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]