ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΦΟΣ fc 0-2 ΑΠΟΕΛ, 7η - β φάση «Έμαθε να κερδίζει τα σημαντικά ματς»


 

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Έμαθε να κερδίζει τα σημαντικά ματς...

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι παρά τις πολλές δυσκολίες, έχει τον τρόπο να παίρνει νίκες σε σημαντικά ματς ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν τον ευνοούν. Με σπασμένα φτερά, με ιδρώτα, με πίστη και με πληγωμένο εγωισμό, καταφέρνει για την ώρα να καλύπτει καλά τις αδυναμίες του. Κακώς ή καλός, ο κόσμος αποδοκίμασε την τελευταία φορά στο ματς με την Ανόρθωση όταν η ομάδα έχασε με κάτω τα χέρια και έδειχνε να μην είχε δυνάμεις για τη συνέχεια. Ήταν θέμα δυνατοτήτων ή θέλησης; Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να παίζεις τόσους τελικούς!

Από άποψη θέλησης, ο ΑΠΟΕΛ στην Πάφο έδωσε διαπιστευτήρια και ελπίζει ότι θα κερδίσει και τον ΑΡΗ την Κυριακή για να συνεχίσει να κρατά το τιμόνι του τρένου μέχρι τέλους.

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε και τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, το 0-1 με πέναλτι του Κβιλιτάϊα, ωστόσο η Πάφος βρήκε ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ με τον  Ζιάζια που αστόχησε εξ επαφής, με αποτέλεσμα να βγει στην κόντρα ο Μαρκίνιος και με διπλή προσπάθεια να πετύχει το τελικό 0-2 εν μέσω αποθέωσης.

Στην ουσία μετά το δεύτερο του τέρμα τέλειωσαν όλα ως προς την έκβαση του ματς. Το μόνο που θα μπορούσε να αλλάξει θα ήταν να σκοράρουν περισσότερες φορές οι "γαλαζοκίτρινοι" δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, κάτι όμως που δεν συνέβη.






Το δεύτερο γκολ 0-2

    

Το πρώτο γκολ  0-1

 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]