ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να κηρύξει τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη σε PERSONA NON GRATA


Ο επικίνδυνος και ανίκανος κος Κωστάκης Κουτσοκούμνης, με το πλούσιο βιογραφικό, Πρόεδρος της ΚΟΠ και νυν και αεί, Καρεκλοκεύνταρος στην ΚΟΠ, Μεγαλομέτοχος του ΑΠΟΕΛ, Υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ, Πρώην εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ στην ΚΟΠ προτού εκλεγεί στην Προεδρία της ομοσπονδίας, Ψηλός στο Μπόι αλλά μικρός στα μάτια όλων μας, Από τους γαλαζοαίματους της Λευκωσίας, Γόνος πλούσιας οικογένειας, ..
Οικογενειακές ασφαλιστικές εταιρείες ΜΙΝΕΡΒΑ, Καλοαναθρεμμένος μαμμούχαλος του συστήματος, Που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη Ζωή του, Που έχει αναγάγει τη θέσει του Προέδρου της ΚΟΠ σε επάγγελμα, Αμούχλιαστος και ατσαλάκωτος από την οικονομική κρίση, καθώς και άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης...

Φρόντισε λοιπόν ο κος αυτός να "οδηγήσει" σε παραίτηση το μέλος της Δ.Ε. Παυλίδη ούτως ώστε να αποδυναμωθεί το δίκαιο της υποθέσεως το οποίο και ήταν με το μέρος της εκπρόσωπους της ποδοσφαιρικής Αμμοχώστου, της Νέας Σαλαμίνας.

Αναμίχθηκε ενεργά δια της προσωπικής του παρουσίας στην δικαστική, επηρεάζοντας με τον ψυχολογικό αυτό τρόπο τον Πρόεδρο της ΔΕ κ. Γιωργκάτζιη, ο οποίος με την νικώσα ψήφο του σαν προέδρος της ΔΕ έκρινε το αποτέλεσμα καθ ότι υπήρχε ισοπαλία 3-3 ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της δικαστικής με αποτέλεσμα να αποφασίσουν υπέρ του Α. Σοφοκλέους, της ΑΕΛ και του άδικου, βάζοντας έτσι ακόμα μια ταφόπλακα στο τεράστιο κοιμητήριο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η Σαλαμίνα μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είναι σίγουρη ακόμα αν θα εφεσιβάλει την απόφαση της ΔΕ...    ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

το πιο πιθανών όμως είναι πως ΟΧΙ, επενδύοντας έτσι στην θετική υποστήριξη του σαθρού συστήματος προς αποφυγήν της διαβάθμισης της, αν χρειαστεί [ταπεινή μας γνώμη], παρ' όλων που "ετοιμάζεται" να ζητήσει και επίσημα την παραίτηση όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση, ρίχνωντας στάχτη στα μάτια τους κόσμου της.
Η απόφαση αυτή όμως εξευτέλισε τον θεσμό και τον έχει γελοιοποιήσει κι αυτό θα το δείτε στο μέλλον. Ο αγώνας για την ασπίδα και με βάση τη σωστή ανάγνωση της προκήρυξης της ΚΟΠ, είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Νομικοί δεν είμαστε αλλά η κοινή λογική αυτό λέει. Οιαδήποτε άλλη ερμηνεία, απλά παίζουν με την νοημοσύνη μας {παντρεύκουν μας με άδρωπο, λαλεί ο παππούς μου}.
Η σύνθεση της επιτροπής, ΥΠΕΡ Αντρέας Γιωρκάτζης1+1, Ηρακλής Παπανδρέου1 και Αριστοτέλης Μισός1. ΚΑΤΑ Ευγένιος Χατζηευτυχίου1, Κωνσταντίνος Ταμπούρλας1 και Λοίζος Παπαχαραλάμπους1.
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ετοιμάζετε να κηρύξει τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη σε PERSONA NON GRATA - σε απλά Ελληνικά ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
Κουτσοκούμνια προτροπή... να ακολουθήσει το δρόμο που πρώτος χάραξε ο Κυριάκος Ζιβανάρης και να χαρίσει τις μετοχές του... ΟΧΙ στο σωματείο αλλά στους Πορτοκαλί, ενέργεια που θα φέρει και τον απλό κόσμο του ΑΠΟΕΛ ανάμεσα στους μεγαλομετόχους...
Γόρδιος δεσμός μοιάζει μια πιθανή παραίτηση του Κουτσοκούμνη, καθ ότι καραδοκούν οι τρις χειρότεροι, επικίνδυνοι και ορκισμένοι αιώνιοι εχθροί του ΑΠΟΕΛ, γνωστοί και μη εξαιρετέοι ανορθωσιάτες ο Σάντης κι ο Λευκαρίτης, κι εκεί θα είναι σκέτη καταστροφή για τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ.

ΥΓ. Η άποψις μου σίγουρα επιδέχεται ενίσχυσης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]