ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Αυστηρή αστυνόμευση, στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ


Διευθετήσεις ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ - 25/04/2016
Η Αστυνομία στo πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Πέμπτη 28/04/2016 και ώρα 16:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Οι εισόδου του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:30. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να προσέλθουν στο Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα το αργότερο μια (1) ώρα πριν την έναρξη, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ προτρέπονται να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο 45΄ πριν την έναρξη του αγώνα.

Ανακοινώνεται επίσης ότι:
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες Κερκίδες του Σταδίου. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο της Λεωφόρου Νίκης, Λεωφ. Ακροπόλεως, Λεωφόρος Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ, φώτα Ορφανίδη και τέλος Στάδιο ΓΣΠ.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα προσέλθουν στο Στάδιο από άλλες Επαρχίες και θα χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο να στρίψουν αριστερά από τον Κυκλικό Κόμβο ΓΣΠ για να κατευθυνθούν στους χώρους στάθμευσης της ομάδας τους.

Καλούνται οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να μην σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον Βόρειο χώρο στάθμευσης πίσω από τη βόρεια Κερκίδα και στο Nuevo Campo.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, στα Δυτικά Ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 14:00. Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ για να εισέλθει κάποιος στις κερκίδες που θα καταλάβουν οι φίλοι της ομάδας στο στάδιο, χρειάζεται πέραν του εισιτηρίου, να έχει μαζί του την πολιτική του ταυτότητα ή διαβατήριο.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για να μεταβούν στην ανατολική Κερκίδα μπορούν να το πράξουν μόνο μέσω της Νότιας πλευράς του Σταδίου. Η διέλευση των φίλων του ΑΠΟΕΛ, από τη Βόρεια προς την Ανατολική Κερκίδα, δεν θα επιτρέπεται και ο δρόμος θα είναι αποκομμένος.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν την Βόρεια Κερκίδα.

Να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο από τον Αυτοκινητόδρομο προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλαμών και πίσω προς το NUEVO CAMPO όπου και θα σταθμεύσουν τα οχήματα τους και να μεταβούν στη Βόρεια Κερκίδα.

Για τους φίλους της ΑΕΚ θα λειτουργήσουν τα Βόρεια ταμεία από η ώρα 14:00 .
Σχετικό Σχεδιάγραμμα των αποκοπών, τον διαχωρισμό των Κερκίδων και τα δρομολόγια των φίλων των δύο ομάδων επισυνάπτεται.

Έχει αποφασιστεί ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και προστατευτικών κρανών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στα δυτικά ταμεία και για τους οπαδούς της ΑΕΚ στα βόρεια ταμεία. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών, και στα ερείσματα του δρόμου, καθώς και η στάθμευση οχημάτων επί των δρόμων γύρω από το στάδιο κατά τρόπο που να εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.


Σχε1.jpg (208,2 Kb)
Σχε 2.jpg (186,91 Kb)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]