ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Χωρίς IGOR στο ΠΑΠ - Η σημερινή προπόνηση


Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον «Αρχάγγελο».

Ο Igor De Camargo, εμφάνισε αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, απόρροια κτυπήματος από τον χθεσινό νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας, με 2-0 στο ΓΣΠ, κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας και ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Φυσιοθεραπευτική αγωγή θα ακολουθήσει και τις επόμενες μέρες, κάτι που σημαίνει πως ο ΙΓΚΟΡ δεν μπορεί να υπολογίζεται για τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης, στο ΠΑΠ, κόντρα στην Ανόρθωση για την 1η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Cyta.

Στην απουσία του Ιγκόρ από το ΠΑΠ, προσθέστε κι αυτές των Μπερτόλιο και Κύπρου Χριστοφόρου, που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στην πρεμιέρα.

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν, αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Σύμφωνα με το χθεσινό μας άρθρο, ίσως και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, αναμένονται εξελίξεις στα θέματα ανανέωσης των συμβολαίων των Σωτηρίου και Αρτυματά, ενώ για το θέμα με τον τρίτο της παρέας Γιώργο Εφραίμ, που είναι και το πιο δύσκολο, δεν υπάρχει πληροφόρηση.

- Λογικό είναι, πως αυτοί που δυσκολεύονται να πουν το ναι, ίσως και να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους ή αν θέλετε να έχουν επηρεαστεί από τις περιπτώσεις των Μυτίδη και Λαϊφη στο Βέλγιο ή και άλλων Κύπριων του εξωτερικού. Όλοι τους, σαν μέλη της Εθνικής, συναντιόνται στις προπονήσεις και στους αγώνες της Εθνικής, λογικό είναι να τα λένε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]