ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η 1η ήττα στο πρωτάθλημα φούτσαλ | Ανόρθωση 3-2 ΑΠΟΕΛ


 - Η δράση στο πρωτάθλημα Futsal Α' Κατηγορίας, συνεχίστηκε με το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας, στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο, ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ. Νικήτρια η Βαρωσιώτικη ομάδα με σκορ 3-2. Η Ανόρθωση έφτασε την ΑΕΛ στους 15 βαθμούς αλλά με αγώνα περισσότερο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι στην 4η θέση με 9 βαθμούς και αγώνα λιγότερο.

Ρεπορτάζ αγώνα:

Η αστοχία έφερε την πρώτη ήττα

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 3-2 από την Ανόρθωση στο «Κίτιον» στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal. Ο Nene σημείωσε τα δυο τέρματα της ομάδας μας, η οποία προηγήθηκε δυο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε σε ισάριθμες περιπτώσεις και στα τελευταία δυο λεπτά του αγώνα δέχθηκε την ήττα.

Οι ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου παρουσιάστηκαν ανώτεροι των αντιπάλων τους και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο από την μια η αστοχία και από την άλλη οι σωτήριες επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα στέρησαν από την ομάδα μας τη νίκη. Ο αρχηγός Leo αποχώρησε τραυματίας και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 4η θέση με εννέα βαθμούς, με δυο παιχνίδια λιγότερα από Ανόρθωση και Ομόνοια και ένα από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Η ομάδα μας έδειξε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ότι είχε διάθεση να επιτεθεί και να κάνει το παιχνίδι της. Οι ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου έφταναν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Η ανωτερότητα της ομάδας μας καρποφόρησε στο 14’ , όταν ο Nene έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο χάθηκε ευκαιρία για το 2-0.

Ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε νωρίς το τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 26’ ο Βραζιλιάνος Nene έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας. Η Ανόρθωση ισοφάρισε στο 30’ και μέχρι το τέλος του αγώνα, οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το νικητήριο τέρμα. Ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε αρκετά καλές ευκαιρίες και αντί να πετύχει, δέχθηκε το γκολ δυο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Η ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει και στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει και να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]