ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα αστυνομικά μετρά στο Παφιακό στάδιο | ΑΕΖ-ΑΠΟΕΛ


Ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΕΖ – ΑΠΟΕΛ, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, 2016 - 14/10/2016

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο Παφιακό Στάδιο, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΕΖ - ΑΠΟΕΛ να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Οι εισόδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Ανακοινώνεται επίσης ότι:
Οι φίλαθλοι της ΑΕΖ θα καταλάβουν την κεντρική δυτική κερκίδα του σταδίου και καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον δυτικό χώρο στάθμευσης του σταδίου.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΖ, στα Δυτικά Ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 16:30.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα του σταδίου.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα προσέλθουν στο Στάδιο από άλλες επαρχίες και θα χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο να στρίψουν αριστερά από τον Κυκλικό Κόμβο Κονιών για να κατευθυνθούν στους χώρους στάθμευσης της ομάδας τους.

Καλούνται οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να μην σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον Δυτικό χώρο στάθμευσης πίσω από τη δυτική Κερκίδα.

Για τους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ δεν θα υπάρχει πώληση εισιτηρίων στο γήπεδο γι’ αυτό καλούνται όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήριο από προηγουμένως να μην προσέλθουν στο γήπεδο.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ προτρέπονται να αποφύγουν τη διέλευση τους από την Δυτική προς την ανατολική κερκίδα.

Έχει επίσης αποφασιστεί ότι για λόγους ασφάλειας δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και προστατευτικών κρανών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο στο στάδιο, αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων του σταδίου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων επί των δρόμων γύρω από το στάδιο κατά τρόπο που να εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Παφιακού Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]