ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Αποκλεισμός στα πέναλτι | ΑΠΟΕΛ 11-12 Ανόρθωση


Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο ψεσινός προημιτελικός αγώνας του κυπέλλου με την Ανόρθωση, με την προσφυγική ομάδα να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΑΠΟΕΛ 11-12 Ανόρθωση. 7-7 έληξε ο κανονικός αγώνας και 9-9 η παράταση, για να ακολουθήσει στο τέλος η ψυχοφθόρος διαδικασία των πέναλτι όπου η Βαρωσιώτικη ομάδα κέρδισε τελικά με 2-3.

Άδικος αποκλεισμός στα πέναλτι

Σ’ ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στα πέναλτι από την Ανόρθωση με 3-2 στο Λευκόθεο και αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 7-7 και η παράταση 9-9. Η ομάδα μας 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της παράτασης πέτυχε καθαρό τέρμα, το οποίο ακυρώθηκε για άγνωστο λόγο. Τρία τέρματα πέτυχε ο Leo, από δυο οι Jonhy και Magno, από ένα οι Nene και Στυλιανού.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το ημίχρονο έληξε 4-3 υπέρ της ομάδας μας και η κανονική διάρκεια του αγώνα 7-7. Στην παράταση ο ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων, ωστόσο δέχθηκε ισάριθμα γκολ και η πρόκριση οδηγήθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι. Προτού φτάσουμε στα πέναλτι, η ομάδα μας σημείωσε τέρμα 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της παράτασης, ωστόσο ακυρώθηκε για άγνωστο λόγο.

Στα πέναλτι η ομάδα μας φάνηκε άτυχη και ηττήθηκε με 3-2.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]