ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Futsal: ΑΠΟΕΛ 4-8 ΑΕΛ | Ρεπορτάζ αγώνα και βαθμολογία

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε εντός έδρας με 4-8 από την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Futsal και κινδυνεύει να μπει σε "περιπέτειες". Ήταν η 7η σερί νίκη για την ΑΕΛ και η δεύτερη ήττα για το ΑΠΟΕΛ στους έξι αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα. Για τον ΑΠΟΕΛ σκόραραν οι Καράσκο (2), Λ. Περικλέους και Γκουαντρός.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Το ρεπορτάζ από το Δ.Τ. του ΑΠΟΕΛ:
Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την ΑΕΛ με 8-4 στο κεκλεισμένων των θυρών Λευκόθεο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ. Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν οι Magno, Jhony και Περικλέους. Οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν στην 4η θέση με 12 βαθμούς έναντι 21 της πρωτοπόρου ΑΕΛ, η οποία έχει παιχνίδι περισσότερο.

Σε ένα κακό βράδυ, η ομάδα μας υστέρησε σε μεγάλο βαθμό και δέχθηκε την ήττα. Μια βαριά εντός έδρας ήττα που φέρνει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα μπόλικο δρόμο και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η αποτυχία θα μας κάνει πιο δυνατούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ποδοσφαιριστές και ο πάγκος της ΑΕΛ προκαλούσαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και προς το τέλος απειλήθηκε γενική σύρραξη, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποτράπηκαν  τα χειρότερα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]