ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Για το διπλό στη Λεμεσό, κόντρα στην κούραση, Απόλλων - ΑΠΟΕΛ (19:00)


Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ (Σάββατο 21 Ιανουαρίου – 19:00 )

Η τρίτη και τελευταία χρονικά αναμέτρηση της αγωνιστικής θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο στην Λεμεσό, με τον Απόλλωνα να φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ. Και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για τους δικούς τους λόγους. Ο ΑΠΟΕΛ είναι στην 3η θέση με έξι νίκες και πέντε ήττες (17 βαθμούς) και θέλει να διατηρήσει τις διαφορές του από τις ομάδες που είναι στις πιο χαμηλές θέσεις, και να μπορέσει να κοιτάξει στα πιο ψηλά στρώματα της βαθμολογίας το επόμενο διάστημα.
Κόντρα στην κούραση, στόχος το διπλό

Στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα θα μεταβεί σήμερα ο ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής β’ φάσης του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Απόλλων και θα αρχίσει στις 19:00.

Μετά την ήττα στη Λιθουανία  από την BC Prienai και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του FIBA Europe Cup, η ομάδα μας επικεντρώθηκε αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Παρά την κούραση από τη μεγάλη προσπάθεια απέναντι στη λιθουανική ομάδα, οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη αισιοδοξούν ότι θα παρουσιαστούν έτοιμοι εν όψει του σημερινού δύσκολου αγώνα και θα επιστρέψουν στη Λευκωσία με τη νίκη.

Ο Τόλης Κασκίρης ταλαιπωρείται από χτύπημα που δέχθηκε στον ευρωπαϊκό αγώνα και τέθηκε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές είναι στην αποστολή.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]