ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Έβδομη φετινή νίκη για τον ΑΠΟΕΛ


Την έβδομη του φετινή νίκη σημείωσε ο ΑΠΟΕΛ που επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα με 88-71 στην Λεμεσό, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας. Οι "γαλαζοκίτρινοι" είχαν αρκετά καλή παρουσία, και δίκαια έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνος. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Μέρφι Μπερνατόφσκι με 26 πόντους (3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασσίστ).

Σπουδαίο διπλό στη Λεμεσό

Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα με 88-71 για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Κορυφαίος του αγώνα ο Μέρφι Μπερνατόφσκι με 26 πόντους, ακολούθησε ο Μπάσεϊ με 18 και ο Μόμπλεϊ με 15. Ο Γαβριήλ Κοιλαράς αποχώρησε τραυματίας και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ πήγε στη Λεμεσό προκειμένου να κερδίσει τον Απόλλωνα και την κούραση από το βαρυφορτωμένο και δύσκολο πρόγραμμα και πέτυχε το στόχο του. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, πήρε προβάδισμα από νωρίς και δεν κοίταξε ξανά πίσω.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν το πιο παραγωγικό του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα μας πέτυχε 30 πόντους, και πήγε στη δεύτερη περίοδο με προβάδισμα εννέα πόντων (30-21).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη είδαν γρήγορα τη διαφορά να μειώνεται στους τέσσερεις πόντους (30-26), αλλά αντέδρασαν άμεσα και με δικό τους σερί την ανέβασαν σε διψήφιο αριθμό (43-30). Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν και πάλι και προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο έκλεισαν τη ψαλίδα στους έξι πόντους (49-43).

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 24’ ανέβασε εκ νέου το προβάδισμα της στους 13 πόντους (57-45). Οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη διατηρούσαν σχετικά εύκολα τη διαφορά και στα τελευταία λεπτά την εκτόξευσαν στο +18 (74-56).

Το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού το προβάδισμα των 18 πόντων ήταν μην αναστρέψιμο. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα μας δεν χαλάρωσε και με σωστή διαχείριση, διατήρησε μέχρι τέλους τη διαφορά και πανηγύρισε την 7η νίκη στο πρωτάθλημα με το επιβλητικό 88-71.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-30, 43-49, 56-74, 71-88

Δημήτρης Κουστένης: Μπράουν 2, Κοιλαράς 6, Μπάσεϊ 18, Μπερνατόφσκι 26, Μόμπλεϊ 15, Μύθιλλος, Καραγιάννης 2, Κούνας 4, Παντούρης 2, Ράιτ 13.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]