ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Matchday: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΖ, Ευκαιρία να ξεφύγουν οι «γαλαζοκίτρινοι»


Την ευκαιρία να ξεφύγουν με τρεις βαθμούς, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, από την διώχτρια τους ΑΕΚ, έχουν σήμερα οι γαλαζοκίτρινοι του Τόμας Κρίστιανσεν, μετά και την νέα ισοπαλία της Λαρνακιώτικης ομάδας, που έφερε 1-1 με τον ΑΡΗ στη Λεμεσό.

Μια διαφορά που αποκτά της δική της καθοριστική σημασία, μέχρι την συνάντηση των δυο ομάδων, στις 5 του Φλεβάρη, στο ΓΣΠ. Πριν από την αναμέτρηση των δύο μονομάχων, θα προηγηθεί ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου στο «Αμμόχωστος» με την Νέα Σαλαμίνα και ο εκτός έδρας δύσκολος αγώνας, με τον Εθνικό στο αφιλόξενο «Δασάκι Άχνας».

Συνέπεια με συνέχεια στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ, με τον Τόμας Κρίστιανσεν να προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Κύπρου Χριστοφόρου στο δεξί άκρο της άμυνας, μετά την απουσία του Μιλάνοφ λόγο τραυματισμού, αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία του νεαρού Κύπριου αμυντικού στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Βάτερμαν παίζει σταθερά το πόστο του κάτω από τα δοκάρια, στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ισπανός Λάγο, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μερκής και Ιωάννου, με τον Νούνο Μοράϊς μπροστά από την αμυντική γραμμή.

Στο χώρο του κέντρου ο Βινίσιους και στα φτερά οι Αλωνεύτης και Εφραίμ.

Στην επίθεση ο Πιέρος Σωτηρίου με τον Ντε Καμάργκο, χωρίς να αποκλείεται να δούμε τον Μπαρράλ να παίρνει θέση βασικού, αντί του Ντε Καμάργκο, εκτός και αν παίξει ως πρώτη αλλαγή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Pardo, Waterman.
Αμυντικοί: Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Astiz, Μερκής, Ιωάννου.
Μέσοι: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Γιαννιώτας, Orlandi, Παπαφώτης.
Επιθετικοί: Σωτηρίου, De Camargo, Barral.
Εκτός αποστολή: Bertoglio, Milanov και Vander.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
WATERMAN
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΜΕΡΚΗΣ - ΙΩΑΝΝΟΥ - LAGO
MORAIS 
ΕΦΡΑΙΜ - VINICIUS - BARRAL - ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής του αγώνα, ορίστηκε από την ΚΟΠ ο Νεοφύτου Νεόφυτος, με Α' Βοηθό Διαιτητή τον Τούρο Δώρο και Β' Βοηθό Διαιτητή τον Ανδρέου Π. Ανδρέα. 4ος Διαιτητής ο Νεοκλέους Νικόλας και Παρατηρητής Διαιτησίας ο κύριος Ανδρέας Ξάνθου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Τιμές, €15 κανονικό, €10 μαθητικό, €1 παιδικό.
Προπώληση από το διαδίκτυο, μέχρι τις 17:00
Προπώληση στο ΓΣΠ, από τις 16:00 μέχρι τις 17:00
Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:00.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 201 Cytavision Sports 1.
    
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

H Ζωντανή γραπτή LIVE περιγραφή του αγώνα, δεν είναι δυνατή από την ιστοσελίδα μας.

ΑΕΖ:
Η ΑΕΖ βρίσκεται στην προτελευταία (13η) θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς. Έχει μία και μοναδική νίκη σε βάρος του Εθνικού Άχνας με σκορ 3-1, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μετρά 6 ισοπαλίες και 12 ήττες. Συγκομιδή τερμάτων: Σκόραρε 19 και δέχθηκε 42. Προπονητής της ΑΕΖ είναι ο Δημήτρης Δημητρίου.

ΣΗΜΕΡΑ:
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου
16:00 Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΛ (Cytavision Sports 2)
16:00 Απόλλων - Ερμή (Primetel)
17:00 ΑΠΟΕΛ - ΑΕΖ (Cytavision Sports 1)
18:00 Καρμιώτισσα - Αναγέννηση (Cytavision Sports 7)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]