ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΕΘΑ - ΑΠΟΕΛ σήμερα στις 17:00 στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία"


ΕΘΑ - ΑΠΟΕΛ (Κυριακή 19 Φεβρουαρίου - 17:00 - Live Streaming)

Η ΕΘΑ θα φιλοξενήσει στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" τον ΑΠΟΕΛ. Οι "γαλαζοκίτρινοι" είναι το φαβορί για την πρόκριση, αν κρίνει κανείς από την εικόνα των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Όμως η ΕΘΑ απέδειξε πως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, και θα προσπαθήσει να πετύχει την έκπληξη και να βρεθεί αυτή στην επόμενη φάση.

LIVE STREAMING: ΕΘΑ-ΑΠΟΕΛ (17:00)
Δείτε ζωντανά από την ιστοσελίδα μας, την σημερινή (19/2) αναμέτρηση για την Προημιτελική Φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας, ανάμεσα στην ΕΘΑ και τον ΑΠΟΕΛ που θα ξεκινήσει στις 17:00 σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Δηλώσεις προπονητή:
PREGAME: Στο "Ελευθερία" για την πρόκριση

Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΕΘΑ στο πλαίσιο προημιτελική φάσης του κυπέλλου Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Ο αγώνας είναι μονός και θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στις 17:00.

Τη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου στοχεύει να πάρει η ομάδα μας απέναντι στην ΕΘΑ, ωστόσο για να το επιτύχει θα πρέπει να παρουσιαστεί το ίδιο καλή και σταθερή, όπως στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Ο πρόσφατος αγώνας πρωταθλήματος σε βάρος του σημερινού αντιπάλου -πριν μια εβδομάδα- αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή και είναι κάτι που υπογράμμισε και επανέλαβε αρκετές φορές ο κ. Δημήτρης Κουστένης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, αφού ο Κασκίρης ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τον μόνιμο τραυματία Κοιλαρά. Οι υπόλοιποι καλάθοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]