ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Βασίλης Κούνας: «Μαζί με τον κόσμο μας για το καλύτερο»


Στο Γ. Τ. της ΚΟΑ μίλησε ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Βασίλης Κούνας, ο οποίος αναφέρθηκε για τους αγώνες για το Final Four, και την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Πετρολίνα ΑΕΚ που θα γίνει την Παρασκευή (24 Μαρτίου) για την ημιτελική φάση.

Για τις αναμετρήσεις του Final Four: Η ΑΕΚ το πλενέκτημα, λόγο έδρας...

«Είναι ένας θεσμός ο οποίος επανήλθε και θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΚΟΚ που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας δίνει το δικαίωμα να δημιουργήσουμε μία γιορτή για την καλαθόσφαιρα. Μία γιορτή που πρέπει όλοι να χαρούμε. Και οι καλαθοσφαιριστές και οι φίλαθλοι. Όσο αφορά το Κύπελλο, είναι ο θεσμός του αδύνατου, αφού ο παράγοντας τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Μία ομάδα να βρεθεί στην μέρα της μπορεί να φτάσει μέχρι τον τίτλο. Οι πιθανότητες που έχει η κάθε ομάδα για να κατακτήσει το Κύπελλο πιστεύω πως είναι 25%. Κάποιες ομάδες έχουν σίγουρα μικρό πλεονέκτημα, όπως η ΑΕΚ που αγωνίζεται στην έδρα της και ο Κεραυνός που είναι πολύ σταθερός φέτος. Εμείς θεωρώ πως είμαστε περισσότερο αουτσάιντερ, όμως σαν ΑΠΟΕΛ οι στόχοι μας είναι πάντοτε ξεκάθαροι. Μαζί με τον κόσμο μας θα κάνουμε το καλύτερο. Την Ένωση Νέων Παραλιμνίου όλοι την χαρακτηρίζουν ως την θετική έκπληξη του πρωταθλήματος. Για εμένα δεν είναι όμως έκπληξη. Είναι μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα, με εξαιρετικούς καλαθοσφαιριστές, κύπριους και ξένους, και έχει ένα εκπληκτικό προπονητή. Δουλεύουν πολύ σκληρά και τα αποτελέσματα φαίνονται στα γήπεδα».

Σύνθημα νίκης

Να κερδίσει την ΑΕΚ και να προκριθεί για δεύτερη συναπτή χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Καλαθόσφαιρας Ανδρών στοχεύει ο ΑΠΟΕΛ στον απογευματινό αγώνα που ανοίγει την αυλαία του Final 4. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» στις 17:45.

Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Λάρνακα κατάλληλα προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει την φετινή οικοδέσποινα του θεσμού. Ο Δημήτρης Κουστένης και οι καλαθοσφαιριστές έδωσαν σύνθημα νίκης και πάνε στο «Κίτιον» με αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη – πρόκριση στον τελικό.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και πέραν του μόνιμου τραυματία Κοιλαρά, οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο ΑΠΟΕΛ καλεί τον κόσμο του να στηρίξει σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια την ομάδα και να δείξει αυτοσυγκράτηση σε οποιεσδήποτε προκλήσεις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]