ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο τίτλος πλησιάζει | Ρεπορτάζ αγώνα ΑΠΟΕΛ 1-0 Ομόνοια


Σε πολύ καλό δρόμο, για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ μετά το σημερινό νικηφόρο πέρασμα του από το ΓΣΠ, όπου κέρδισε την αιώνιο αντίπαλο Ομόνοια με 1-0, με γκολ του Εμπεσίλιο στα πρώτα στάδια του αγώνα και τις παράλληλες ήττες των συνδιεκδικητών του τίτλου, Απόλλωνα και ΑΕΚ. Ο μεν Απόλλων έμεινε στη 2η θέση με -7 από τον ΑΠΟΕΛ, και η ΑΕΚ στη 3η θέση και στο -9 από την ομάδα μας.

Ένα εκρηκτικό ξεκίνημα από τον ΑΠΟΕΛ με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση τέρμα του Εμπεσίλιο, από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ήταν αρκετό για τους επίδοξους πρωταθλητές να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην ανύπαρκτη Ομόνοια.

Ο Εμπεσίλιο στο 6ο κιόλας λεπτό του αγώνα κέρδισε φάουλ, πολύ πλάγια από την εστία του Παναγή και κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, στην επονομαζόμενη και «γωνιά του Μαντούκα». Το εκτέλεσε ο ίδιος και με αρκετό φάλτσο έστειλε την μπάλα "στροβιλίζοντας" στο τέρμα του εμβρόντητου Παναγή και στην κορυφή των δικτύων του νεαρού κήπερ της Ομόνοιας, αφού πρώτα αναπήδησε στο έδαφος,

Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, έκανε καλό παιγνίδι και έχασε άλλες 2 πολύ καλές ευκαιρίες από τις κεφαλιές των Πιέρου και Βάντερ που έφυγαν εκτός εστίας, δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παναγή.

Στο δεύτερο ημίχρονο κι όταν η ομάδα έριξε στροφές, με αποτέλεσμα να ανεβεί η Ομόνοια, ανέλαβε δράση ο κορυφαίος σε απόδοση στον αγώνα Νικόλας Ιωάννου που στάθηκε σαν βράχος στην άμυνα, αποκρούοντας όλες τις επιθετικές προσπάθειες των πρασίνων και δικαιωματικά μοιράζεται τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη με τον σκόρερ Εμπεσίλιο.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως κερδίσαμε "χαλαρά" και σε στυλ προπόνησης τους χόχους και να σκεφθεί κανείς ότι από την ομάδα μας έλειπαν οι Εφραίμ, Αλωνεύτης, Βινίσιους, Γιαννιώτας αλλά κι ο Μερκής που τραυματίστηκε κι αποχώρησε νωρίς από το παιγνίδι, κακός τον έριξαν στο παιγνίδι ανέτοιμο.

Το γκολ του Εμπεσίλιο με λήψη από την Ανατολική κερκίδα.





Δυστυχώς οι οπαδοί της Ομόνοιας αμαύρωσαν το ντέρμπι, αφού δημιούργησαν επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα.

Πολύ «φτωχή» η παρουσία του κόσμου μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, κόπηκαν μόνο 10,135 εισιτήρια.

Από την περίοδο 2010-2011 ο ΑΠΟΕΛ σε 27 αναμετρήσεις έχει γνωρίσει την ήττα από την Ομόνοια μόλις 3 φορές. Η τελευταία ήταν πριν 4 χρόνια.

Η αρχική 11αδα:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]