ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ 19:00 ΑΕΚ | Όλοι στο Λευκόθεο για το παιγνίδι της χρονιάς


Με τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στο πλευρό του και τους χιλιάδες οπαδούς του να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα στην κερκίδα, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Πετρολίνα ΑΕΚ, για τον 4ο αγώνα της σειράς για την Ημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας, σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου και ώρα 19:00 στο Λευκόθεο. Μέχρι στιγμής η ομάδα της Λάρνακας προηγείται με 2-1 στις νίκες, όπου έκανε το δύο στα δύο στο "Κίτιον". Στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 64-60 και στο δεύτερο με 87-79, έπειτα από παράταση. Μία νίκη μετράει ο ΑΠΟΕΛ, η οποία ήρθε μέσα στην έδρα του, με 76-72. Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα εξασφαλίσει τρεις νίκες, θα κερδίσει το εισιτήριο για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος. Αν ο ΑΠΟΕΛ φύγει νικητής από το γήπεδο τότε το σκορ στις νίκες θα πάει στο 2-2 και θα έχουμε ένα ακόμα τελευταίο αγώνα που θα διεξαχθεί στο "Κίτιον".

Η τέταρτη αναμέτρηση της σειράς θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά μέσα από την Cytavision.

PRE-POST: Όλοι μαζί στο παιχνίδι της χρονιάς

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί σήμερα την ΑΕΚ στο πλαίσιο του 4ου αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 19:00.

Ο αγώνας της χρονιάς είναι απόψε για τον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και στοχεύει στη νίκη προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά και να μεταφέρει το ενδιαφέρον στη Λάρνακα την προσεχή Παρασκευή.

Η τεχνική ηγεσία και οι καλαθοσφαιριστές ζήτησαν επιτακτικά τη στήριξη του κόσμου και αισιοδοξούν ότι θα αγωνιστούν ενώπιον του 6ου και καλύτερου παίχτη της ομάδας.

Γενική είσοδος στα 5 ευρώ. Τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00.

* Στα ταμεία θα υπάρξει και προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Ανόρθωση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Φούτσαλ. Η ομάδα μας προηγείται 1-0 στις νίκες και χρειάζεται ακόμα μια για να προκριθεί στον τελικό.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]