ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Στον 3ο αγώνα θα κριθεί το εισιτήριο για τον τελικό του Πρωταθλήματος Futsal | ΑΠΟΕΛ 1-3 Ανόρθωση (Φώτος)


Στο άλλο Λευκόθεο η Ανόρθωση επικράτησε εκτός έδρας του ΑΠΟΕΛ με 3-1 και έκανε το 1-1 στις νίκες. Ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Λεάντρο, όμως η Ανόρθωση έφτασε στην ανατροπή από δύο τέρματα του Κωνσταντίνου Κουλουμπρή (πρώην ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ)  και ένα του Ροντρίγκο. Μετά από τη νίκη της Ανόρθωσης όλα θα κριθούν στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στη Λάρνακα.

POST-MATCH: Μπρέικ στη Λάρνακα και τελικό

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από την Ανόρθωση με 3-1 στο Λευκόθεο και η πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Futsal θα κριθεί σε 3ο και τελευταίο παιχνίδι στο "Κίτιον" την προσεχή Πέμπτη.

Η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προκριθεί στον τελικό, ωστόσο θα τα δώσει όλα στον αγώνα της Πέμπτης με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στο παρκέ και ευτύχησε να προηγηθεί από το 1ο λεπτό με γκολ του Leo. Η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη, με την Ανόρθωση να ισοφαρίζει στο 7´και την ομάδα μας να χάνει τον Magno λόγω τραυματισμού και παράλληλα κραυγαλέες ευκαιρίες για να πάει στο ημίχρονο με προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πλατή ήταν καλύτεροι, ωστόσο είδαν τις ευκαιρίες τους να καταλήγουν στο κενό και τον αντίπαλο να σκοράρει και να παίρνει προβάδισμα. Η ομάδα μας πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση, αγωνίστηκε με flying goalkeeper, αλλά στο τελευταίο λεπτό η Ανόρθωση εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και σκόραρε 3ο τέρμα.

Ο ΑΠΟΕΛ μετά τη σημερινή ήττα είναι υποχρεωμένος να σηκώσει κεφάλι και να πάει στη Λάρνακα να κάνει το μπρέικ, ότι έπραξε στον 1ο αγώνα της σειράς.

***ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ***


PRE-POST: Πανέτοιμοι για τη νίκη πρόκριση στον τελικό
Τη νίκη πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Futsal καλείται να εξασφαλίσει ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ανόρθωση. Η ομάδα μας προηγείται 1-0 στις νίκες και χρειάζεται ακόμα μια για να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ο σημαντικότερος αγώνας της φετινής περιόδου θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα μας στοχεύει να περάσει επιτυχώς το εμπόδιο της Ανόρθωσης προκειμένου να διεκδικήσει το 4ο συναπτό πρωτάθλημα στην σύντομη ιστορία της. Ο αγώνας προβλέπεται δύσκολος, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πλατή διαθέτουν την ποιότητα και την εμπειρία για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και όλοι οι παίχτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00 και παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσκομίσουν στην είσοδο την πολιτική τους ταυτότητα. Το μέτρο αυτό αποφασίστηκε από την ΚΟΠ και την Αστυνομία.  
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]