ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πρόκριση με BARRAL, στα ημιτελικά του κυπέλλου ο ΑΠΟΕΛ


Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου Coca Cola ο ΑΠΟΕΛ - Πρόκριση βάλσαμο, που έφερε την ηρεμία στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η 4η ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola, καθώς στον επαναληπτικό προημιτελικό εξήλθε ισόπαλος με την ΑΕΛ στο Τσίρειο 1-1 και προκρίθηκε με το εκτός έδρας γκολ του Ισπανού στράϊκερ Νταβίτ Μπαρράλ ο οποίος μπήκε στο παιγνίδι ως αλλαγή, στη θέση του Φακούντο Μπερτόλιο που αποχώρησε τραυματίας από το παιγνίδι με μυικό πρόβλημα.

.Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στη Λευκωσίας είχε λήξει 0-0.

Με 0-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται από το 43' με 10 ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή του Βραζιλιάνου Βάντερ με 2η κίτρινη κάρτα. Μια απόφαση που ξεσήκωσε όλους στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Στατιστικά ημιχρόνου:


Στο 51' λεπτό του αγώνα ο Πιέρος Σωτηρίου μπήκε μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Λαφράνσε στην προσπάθεια του να μαρκάρει τον νεαρό φορ, "σέρβιρε" κατά λάθος τον Μπαρράλ που δεν λάθεψε και με όμορφο δυνατό σουτ κάρφωσε την μπάλα στο πλεκτό του τερματοφύλακα της ΑΕΛ ΡΟΜΟ.

Με αρκετά λάθη η διαιτησία του Κώστα Ψευδιώτη, που άφησε παραπονούμενες και τις ''δύο'' ομάδες, ενώ λίγο πριν την ισοφάριση της ΑΕΛ ανέκοψε τον Μπαρράλ με κάλπικο όφσαιτ, με αποτέλεσμα να στερήσει από τον Ισπανό την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Αρουαμπαρένα στο 86' λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Αρουαμπαρένα με απευθείας κόκκινη κάρτα κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα.

Με Κίτρινες κάρτες τιμωρήθηκαν από τον διαιτητή, ο Βάντερ 2η κίτρινη/κόκκινη, Γιαννιώτας, Μιλάνοφ και Ούρκο Πάρντο.

Μεγάλη επιτυχία για τον Τόμας Κρίστιανσεν ήταν η σημερινή πρόκριση, που έφυγε από το Τσίρειο νικητής χωρίς να έχει κερδίσει και πάλι. Ήταν η 5η φετινή επίσκεψη του Δανού στο Τσίρειο, με συνολικό απολογισμό 3 ήττες, 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Αύριο όμως ο Δανός θα είναι στην κληρωτίδα του κυπέλλου κι αυτό είναι που μετρά.

Απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, όπου κινδύνεψε κόσμος και μικρά παιδιά.

Τελικά στατιστικά:

Οι αλλαγές:
Στο 86' ο Αρτυματάς αντικατέστησε τον Γιαννιώτα.
Στο 73' ο Ντε Καμάργκο αντικατέστησε τον Πιέρο Σωτηρίου.
Στο 29' ο Μπάρραλ αντικατέστησε τον Μπερτόλιο.

Αρχική ενδεκάδα:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]