ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

LIVE: ΑΠΟΕΛ 0-0 ΑΕΚ, αναβολή στη στέψη


Όλοι ήθελαν την νίκη, αυτή όμως δεν μας ήθελε και ευτυχώς που δεν ήθελε ούτε και τους αντιπάλους μας, αλλιώς θα μιλούσαμε για χαρακίρι.

Αναβολή στη στέψη πήρε ο ΑΠΟΕΛ που θα κυνηγήσει το τρίποντο και τον 26ο τίτλο κόντρα στην Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο.

Τελικό αποτέλεσμα: ΑΠΟΕΛ 0-0 ΑΕΚ, στο ντέρμπι κορυφής της 34ης αγωνιστικής για το παγκύπριο πρωτάθλημα Cyta. Μετά το 0-0 στο Στάδιο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 76 βαθμούς και η ΑΕΚ στους 72 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 3η θέση με 71 βαθμούς.

LIVE:
Με 2 κίτρινες κάρτες στους κεντρικούς αμυντικούς του ΑΠΟΕΛ, Μερκή και ΑΣΤΙΘ, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να έχει τον απόλυτο  έλεγχο του αγώνα και τον ΑΠΟΕΛ απλά να είναι θεατής κι αποκομμένος από την επίθεση του, λόγο του έξυπνου στησίματος της ΑΕΚ από τον προπονητή της Ιμανόλο Ιντιακέθ και την ανυπαρξία του δικού μας προπονητή.

Στην επανάληψη η είσοδος των Αλωνεύτη στο *46* στη θέση του Εμπεσίλιο και του Εφραίμ στο *72* στη θέση του  Βάντερ, βελτίωσε κάπως τα πράγματα όχι  όμως στον βαθμό που ήθελαν οι φίλοι της ομάδας μας.

Η τρίτη και τελευταία αλλαγή ήταν αναγκαστική, αφού αποχώρησε τραυματίας ο Αρχηγός Νούνο Μοράϊς στο *80*, που χάνει τον επόμενο αγώνα με την Ομόνοια και τη θέση του πήρε ο Μπερτόλιο.

Άλλες τρεις κίτρινες κάρτες είχε στο 2ο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στις πέντε, με τον Γιώργο Εφραίμ για δήθεν διαμαρτυρία και τους Πιέρο Σωτηρίου - Μιλάνοφ για διαμαρτυρία.

Κακή η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου, ιδιαίτερα στη φάση του *88* όπου αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Την κακή διαιτησία του Νικολάου στήριξαν και οι 2 βοηθοί του κάτι που ξεσήκωνε συνεχώς τον κόσμο στην κερκίδα.

Ενώ στο πρώτο μέρος δεν προστέθηκε χρόνος καθυστερήσεων, στον Β μέρος μπήκαν 4 λεπτά.

Κόπηκαν 15,500 χιλιάδες εισιτήρια στο σύνολο

Το χειροκρότημα των φίλων του ΑΠΟΕΛ δέχθηκε ο Τρισκόφσκι όταν έγινε αλλαγή, ενώ κατά την είσοδο του πρώην Αρχηγού του ΑΠΟΕΛ και νυν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κ,Χαραλαμπίδη, ακούστηκαν γιουχαϊσματα και σφυριές από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]