ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ 1-0 Πανιώνιος, Θετικό το πρώτο δείγμα


Ικανοποίησε ο ΘΡΥΛΟΣ τους περισσότερους φίλους του (όχι όλους φυσικά) που έτρεξαν στο στάδιο ΓΣΠ για να δουν από κοντά την ομάδα τους, στον πρώτο φιλικό αγώνα επί Κυπριακού εδάφους, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στο Μιστράλ στην Πολωνία, κόντρα στον Πανιώνιο.

Θετικό το πρώτο δείγμα αλλά η ομάδα θέλει ενίσχυση, αν θέλει να μπει ομίλους.

Δεν είναι όλα μαύρα στην άμυνα, με καλή παρουσία του Κωστάκη Αρτυματά που τα πήγε καλά στη θέση του κεντρικού αμυντικού ως παρτενέρ του Γιώργου Μερκή και με αυτούς θα πορευθούμε στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα.

Ο Μάριο Μπέϊν δοκίμασε σχήμα Ευρώπης ξεκινώντας με τους βασικούς που μάλλον προσανατολίζεται για να αρχίσει τον αγώνα κόντρα στους Λουξεμβουργιανούς, για την 2η προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ.

Ο Ολλανδός προπονητής προχώρησε σε 4 αλλαγές λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, με τον ΠΟΤΕ να αντικαθιστά τον Ντε Καμάργκο (71), τον Κύπρο Χριστοφόρου στη θέση του Μιλάνοφ (80), τον Εμπεσίλιο στη θέση του Βάντερ (71) και τον Φαρίας στη θέση του Αρχηγού Νούνο Μοράις (71).

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης, το πέτυχε με υπέροχη στριφτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, μετά την όμορφη εκτέλεση κόρνερ από τον Αργεντίνο Φακούντο Μπερτόλιο.

Θετικός ο Αυστραλός Όρ, αλλά και οι Ντε Καμάργκο με Μπερτόλιο που έδειξαν μεγάλη βελτίωση σε σύγκριση με πέρσι.

Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία του με νέο φιλικό αγώνα, αύριο στο γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμιας με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς. Εισιτήρια προς 10,00 ευρώ.

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν
Μιλάνοφ (80′ Χριστοφόρου), Μερκής, Αρτυματάς, Λάγο
Βάντερ (71′ Εμπεσίλιο), Μοράις (71′ Φαρίας), Βινίσιους, Ορ, Μπερτόλιο
Ντε Καμάργκο (71′ Ποτέ).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]