ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Χαστούκι στους συκοφάντες η δήλωση της γιαγιάς


«Εκείνη τη στιγμή εγώ κατέβαινα τα σκαλιά και όπως τσακώνονταν μεταξύ τους κάποιος από τους ανεύθυνους φίλαθλους της Ανόρθωσης με έσπρωξε κάτω στο έδαφος και στη συνέχεια αρκετοί με ποδοπάτησαν.  Με τραυμάτισαν στο πρόσωπο, στα χέρια αλλά και στα πόδια» αυτά και άλλα πολλά ανέφερε στον δημοσιογράφο του REPORTER που την επισκεύθηκε στο σπίτι της, η γιαγιά Κυριάκου Παύλου στο Δασάκι της Άχνας.

«Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ ζήτησαν από τον Κίκη Φιλίππου να με πάρουν μαζί τους στο ταξίδι για το επόμενο Ευρωπαϊκό τους παιχνίδι. Αλλά εγώ δεν πάω. Σε αεροπλάνο δεν ξανά μπήκα και φοβάμαι.»

Αναλυτικά η αποκλειστική συνέντευξη της κ. Κυριακούς Παύλου
«Καθόμασταν στην κερκίδα κανονικά και μόλις τελείωσε το παιχνίδι βλέπουμε ξαφνικά αρκετούς με την κουκούλα να έρχονται κατά πάνω μας. Εκείνη τη στιγμή εγώ κατέβαινα τα σκαλιά και όπως τσακώνονταν μεταξύ τους κάποιος από τους ανεύθυνους φίλαθλους της Ανόρθωσης με έσπρωξε κάτω στο έδαφος και στη συνέχεια αρκετοί με ποδοπάτησαν.  Με τραυμάτισαν στο πρόσωπο, στα χέρια αλλά και στα πόδια.

Υπολογίζω να ήταν γύρω στους 20 οι οπαδοί της Ανόρθωσης που εισέβαλαν στην κερκίδα μας, εκ των οποίων ορισμένοι φορούσαν και κουκούλα. Δεν ξέρω αν τους έβαζαν να βγάζουν τις φανέλες, δεν έβλεπα. Εγώ φώναζα, φοβάμαι τους καυγάδες φύγετε.

Άφησαν και ανοικτές τις πόρτες της κερκίδας μας και γι’ αυτό τον λόγο μπήκαν μέσα ανενόχλητοι. Ευτυχώς ήταν ο Άγγελος του Εθνικού και με βοήθησε να σηκωθώ στη συνέχεια μαζί με ένα γιατρό».
Το ταξίδι που πρόσφεραν στη συμπαθέστατη γιαγιά και η απρόσμενη απάντηση της
«Στην κερκίδα μας βρίσκονταν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ επειδή υπήρχε αρκετός ήλιος και έτσι τους παραχωρήσαμε το χώρο μας. Δόξα σοι ο Θεός, μια χαρά ήμασταν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους ΑΠΟΕΛίστες.

Μάλιστα, μετά από όλα αυτά, άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ ζήτησαν από τον Κίκη Φιλίππου να με πάρουν μαζί τους στο ταξίδι για το επόμενο Ευρωπαϊκό τους παιχνίδι. Αλλά εγώ δεν πάω. Σε αεροπλάνο δεν ξανά μπήκα και φοβάμαι. Εδώ όταν παίζει ο Εθνικός σε άλλη πόλη και δεν πάω, όχι να πάω και ταξίδι με άλλη ομάδα».

Η «άφαντη» συγγνώμη και η πίστη της στον Εθνικό
«Πάντως, έγινε ότι έγινε αλλά εκ μέρους της Ανόρθωσης δεν ήρθε ένας να μου πει ένα συγγνώμη. Να προσέχουν όμως οι φίλοι της Ανόρθωσης και να μην συμπεριφέρονται έτσι.

Υπήρχαν και μικρά παιδιά στην κερκίδα και μπορούσαν να χτυπήσουν. Δυο αστυνομικοί είχαν την ευθύνη του αγώνα για να καταλάβετε. Μια γυναίκα και ένας άνδρας. Όταν τελείωσαν τα επεισόδια ήρθαν περισσότεροι αστυνομικοί, αλλά ήταν αργά.

Εγώ θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γήπεδο όμως. Την Τετάρτη (19/7) έχουμε φιλικό με τον Ερμή και θα πάω να καθίσω στα κάτω σκαλιά αυτή τη φορά. Μου είπαν αυτοί του Εθνικού να μην πηγαίνω πάνω πλέον.

Έχει 16 – 17 χρόνια που ακολουθώ τον Εθνικό σε κάθε παιχνίδι και δεν ξανά έζησα παρόμοιο περιστατικό. Δεν τα βάζω κάτω όμως. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι στην κερκίδα του Εθνικού».

Για την πορεία του Εθνικού αυτή τη χρονιά:
«Είναι αρκετά καλή η ομάδα φέτος νομίζω. Έχω και ανιψιό μάλιστα στην ομάδα, τον Αντρέα Ηλία. Δεν ξέρω αν θα βάλουν να αγωνιστεί φέτος και τον μικρό Κωνσταντίνο Ηλία.

Oι φίλοι του Εθνικού να συνεχίσουν να πηγαίνουν στο γήπεδο και να μην φοβούνται από τα επεισόδια, θα υπάρχει αστυνομία».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]