ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: Dudelange - ΑΠΟΕΛ, Όλα για την πρόκριση


Η αγωνία ΟΛΩΝ στο ΑΠΟΕΛ έφθασε στο κατακόρυφο.. ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Αρκούσε μόνο μια άσχημη εμφάνιση και μια δύσκολη νίκη με το στενό 1-0 για να ανεβάσει το μουρμουρητό και την πίεση του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ στο ύψη. Και ξαφνικά μέσα στο μυαλό να στριφογυρίζουν τρομακτικά σενάρια αποκλεισμού από την άσημη Ντούντελανζ του Λουξεμβούργου (τα ζήσαμε και με την ΜΠΑΤΕ και ΜΠΑΚΟΥ). Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τις προεκτάσεις και το ενδεχόμενο ενός τέτοιου αποκλεισμού, γιατί απλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και είμαι σίγουρος πως όλοι θα κάνουν το καθήκον τους για να φέρουν την πρόκριση μέσα στις αποσκευές της επιστροφής.

Συνειδητοποιημένος εμφανίστηκε στη διάσκεψη τύπου ο Μάριο Μπέϊν, μετά την κακή εμφάνιση της Λευκωσίας και δήλωσε αισιόδοξος και σίγουρος για την πρόκριση. «Όπως είπα και πριν μια εβδομάδα δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στην Ευρώπη.. όμως.. είμαι 100% σίγουρος ότι θα προκριθούμε γιατί είμαι προπονητής του ΑΠΟΕΛ».

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με την βραδινή προπόνηση στο στάδιο «Stade Jos Nosbaum» με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού, εκτός από τους ανέτοιμους ΚΑΡΛΑΟ και ΣΟΟΥΖΑ και τους τραυματίες ΕΦΡΑΙΜ και Ιωάννου, που έμειναν πίσω στο νησί αλλά με τους ΡΟΥΕΔΑ και ΟΡ να κτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

Πρόβλεψη ενδεκάδας:
WATERMAN
MILANOV - RUEDA - ΜΕΡΚΗΣ - LAGO
MORAIS (C) - VINICIUS
OAR - BERTOGLIO- VANDER
DE CAMARGO

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: 78. Urko Pardo, 99. Boy Waterman, 98. Παρασκευάς Ανδρέας.
21. Milanov Zhivkov, 2. Χριστοφόρου Κύπρος, 11. Αλεξάνδρου Νεκτάριος, 3. Lago Roberto, 30. Μερκής Γιώργος, 5. Rueda Jesús, 4. Αρτυματάς Κωστάκης.
ΜΕΣΟΙ: 26. Morais Nuno, 16. Franco Vinícius, 25. Farías Agustín, 6. Ebecilio Lorenzo, 46. Αλωνεύτης Στάθης, 77. Vieira Vander, 14. Oar Tomas, 22. Αντωνίου Μηνάς, 33. Μακρής Ανδρέας, 10. Facundo Bertoglio.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: 9. De Camargo Igor, 8. Poté Mickaël
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Carlão, Souza, Εφραίμ και Ιωάννου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Την Τετάρτη, 19/07/2017 θα υπάρχει συνεργείο προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα F91 Dudelange - APOEL FC, σε ξενοδοχείο του Λουξεμβούργο.
Ξενοδοχείο: Hotel Novotel Luxembourg Kirchberg
Διεύθυνση: Niedergrünewald Quartier Européen Nord, 6 Rue du Fort Niedergruenewald, 2226 Luxembourg, Ώρες: 12:30-15:00 (Τοπική). ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: €20

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:

Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από την *Cytavision* για τους συνδρομητές της στο κανάλι 201, σε HD στο κανάλι 200, σε  στο κανάλι 400, μέσο *Livestreaming*. και ON THE GO


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Nikola Dabanovic με βοηθούς διαιτητές τους Jovica Tatar και Dragan Vujovic. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Milos Boskovic.
UEFA Delegate: Teuvo Holopainen (FIN)
UEFA Referee Observer: Zbigniew Przesmycki (POL)

DUDELANGE:




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]