ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ένα χελιΔΩΝΗ έφερε την άνοιξη | ΑΠΟΕΛ 4-0 Βίτορουλ (4-1 συν.)


Ήταν δυο Κυπραίοι, δυο ξένοι και ένας Έλληνας...

Κάπως έτσι άρχισε το ψεσινό παραμύθι για το ΑΠΟΕΛ, αφού οι δύο ξένοι, πρώτα ο ΚΑΡΛΑΟ το 1-0 κι αργότερα ο Ντε Καμάργκο το 3-0 και ύστερα οι δυο Κυπραίοι, ο Γιώργος Μερκής το 2-0, ο Γιώργος Εφραίμ το 4-0 και στο τέλος ο Γιώργος χελιΔΩΝΗΣ που έφερε την άνοιξη με μόνο 5 μέρες παρουσίας του στο ΑΠΟΕΛ, φρόντισε ν' αλλάξει τη νοοτροπία και ν'αυξήσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του... και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μια μεγάλη  πρόκριση.

Εκπληκτικό το ΑΠΟΕΛ ιδιαίτερα μετά το πρώτο 45λεπτό και αφού πέρασε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες και ένα δοκάρι από τους Ρουμάνους, που διάλεξαν να πιέζουν ψηλά από το πρώτο κιόλας λεπτό και σε συνδυασμό με την ζέστη έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Δώνη στα επόμενα 75 λεπτά.

Εκπληκτικός ο Μπόϊ Βάτερμαν που κράτησε το ΑΠΟΕΛ μέσα στο κόλπο της πρόκρισης με τις σωτήριες επεμβάσεις του, ιδιαίτερα αυτές του πρώτου μέρους αλλά και στη συνέχεια.

Μεγάλο ρόλο είχε και ο παράγων τύχη, αφού εκεί όπου την χρειάστηκε την είχε με το μέρος του, ιδιαίτερα λίγο πριν τη λήξη του 90λέπτου όταν οι Ρουμάνοι δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα κενά δίκτυα και να τέλειωναν όλα.

Το 1-0 πέτυχε με εξαιρετική κεφαλιά ο ΚΑΡΛΑΟ μετά από την όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Στάθη Αλωνεύτη, για να στείλει τον αγώνα στην ημίωρη παράταση.

Το 2-0 ήρθε με περιπετειώδη τρόπο, όταν το σουτ του Ντε Καμάργκο μέσα από την περιοχή κόντραρε σε αντίπαλα πόδια για να καταλήξει στον ΜΕΡΚΗ όπου με ένα κεραυνό κάρφωσε την μπάλα στο πλεκτό του εμβρόντητου Ρουμάνου τερματοφύλακα.

Το 3-0 ήρθε από την καρφωτή κεφαλιά του Ντε Καμάργκο που εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Λάγο από τα αριστερά.

Το κερασάκι στην τούρτα και 4ο γκολ της συνάντησης το πέτυχε στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ο Εφραίμ, που κέρδισε την μπάλα από την απόκρουση του τερματοφύλακα στο πλασέ του Εμπεσίλιο και μετά από προσποίηση μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το τελικό 4-0 και τους 15 χιλιάδες ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΕΣ στου 7 ουρανούς.

Τα γκολ της συνάντησης με φυσικό ήχο γηπέδου:


Ο ΑΠΟΕΛ πήρε δίκαια και πανάξια την πρόκριση για τους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τα πλέϊοφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ερχόμενη Παρασκευή μαθαίνει αντίπαλο στην κλήρωση που θα γίνει στην Νυών της Ελβετίας.

Η χαρά είχε και συνέχεια αφού 4 ομάδες που προπορεύονταν του ΑΠΟΕΛ στον βαθμολογικό πίνακα της ΟΥΕΦΑ αποκλείστηκαν και έδωσαν το δικαίωμα στο ΑΠΟΕΛ, να βρίσκεται στο γκρουπ των δυνατών στην κλήρωση της φάσης των Πλέϊοφ.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]