ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

LIVE: ΑΠΟΕΛ 1-2 Απόλλων (super cap) | Το μυαλό ήταν στη ΣΛΑΒΙΑ


Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του είχαν το μυαλό τους στην ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ και στον μεγάλο στόχο που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά σε έναν εγχώριο άτυπο τίτλο που τον κυνήγησε μετά μανίας ο Αυγουστής κι οι του Απόλλωνα, αφού θα είναι ο μόνος που θα καταφέρουν να πάρουν στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Νοθρό ήταν το ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ που ανέβασε ρυθμούς στα μέσα του ημιχρόνου, όπου και κυριάρχησε εξού, και το γκολ του Εφραίμ από την (κόντρα) ασίστ του Εμπεσίλιο. Τα εύσημα στη φάση του γκολ ανήκουν στον Αυστραλό ΟΡ που ήταν ο δημιουργός της φάσης.

Ο Απόλλωνας μπορούσε να σκοράρει 1-2 τέρματα στα πρώτα στάδια του αγώνα, όμως οι ποδοσφαιριστές του φάνηκαν άτυχοι.

Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε στο δεύτερο ημίχρονο από εκεί που τέλειωσε το πρώτο. Μπορεί η αποβολή του ΧΑΣΑΠΗ Βασιλείου με κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) για σκληρό φάουλ πάνω στον ΟΡ να άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες όμως αυτό ξύπνησε τον Απόλλωνα που κατάφερε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια να πάρει τη νίκη με δυο ωραία δώρα του τερματοφύλακα Πάρντο.

Ο Πάρντο που ήταν η πρώτη επιλογή να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά στρογγυλοκάθισε πάνω στο συμβόλαιο του και δεν το κουνούσε. η αποψινή του εμφάνιση ήταν συνέχιση των κακών εμφανίσεων του αφότου επέστρεψε από τον τραυματισμό, δικαιώνοντας αυτούς που ήθελαν να φύγει φέτος.

Στο 25ο λεπτό ο Γιώργος με κοντινό πλασέ, σκόραρε για το ΑΠΟΕΛ, μέσα από την μικρή περιοχή.

Μέχρι το 30'λεπτο της συνάντησης το ΑΠΟΕΛ είχε δεχθεί 2 κίτρινες κάρτες, την μια με τον Πάρντο και την άλλη με τον επίσης ανύπαρκτο στο παιγνίδι ΦΑΡΙΑΣ.

Στο 60'λεπτο είχαμε την 1η αλλαγή του κ. Δώνη με τον ΠΟΤΕ να περνά στο παιγνίδι στη θέση το Lorenzo Ebecilio.

 Στο 67. ο Στάθης Αλωνεύτης μπαίνει στο παιγνίδι στη θέση του Εφραίμ.

Στο ημίωρο του Β μέρους είχαμε την αποβολή του ΧΑΣΑΠΗ Βασιλείου και 7 λεπτά αργότερα ο ΑΛΕΞ ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ μας τιμώρησε με άλλο ένα γκολ βολίδα από στημένη φάση λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου. Το ευθύβολο σουτ του ΑΛΕΞ τρύπησε το τοίχος,πέρασε την άμυνα και  καρφώθηκε στο πλεκτό του τερματοφύλακα Πάρντο που απλά κοιτούσε την πορεία της μπάλας.

Ακολούθησε η 3η και τελευταία αλλαγή του ΔΩΝΗ με τον Μακρή να περνά στη θέση του Μερκή.

Τον τελευταίο λόγο όμως τον είχε και πάλι ο Απόλλωνας που σκόραρε το νικητήριο τέρμα με τον νεοεισελθόντα στο παιγνίδι και 1ο φετινό σκόρερ της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέα Σκέμπρι.

Ο διαιτητής Μασιάς κράτησε 6 λεπτά καθυστέρηση χωρίς το ΑΠΟΕΛ να μπορέσει να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Την απονομή του τροπαίου έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κούμας.

Συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μοράις, Μερκής (83' Μακρής), Ρουέδα, Αλεξάνδρου, Φαρίας, Βινίσιους, Εμπεσίλιο (61' Ποτέ), Αντωνίου, Ορ, Εφραίμ (68' Αλωνεύτης)

Απόλλων: Bάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Χάμπος, Βασιλείου, Σακέτι, Σπόλιαριτς (74' Ζάντερ), Ντα Σίλβα, Σαρδινέρο, Γιάκολις (46' Σκέμπρι), Ζελάγια (59' Μάγκλιτσα)

Κίτρινες: Πάρντο, Φαρίας, Αλεξάνδρου / Βάλε
Κόκκινες: - / Βασιλείου (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]