ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ 0-6 ΡΕΑΛ Μαδρίτης «Δύσκολο βράδυ στο ΓΣΠ με βαριά ήττα»


«Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει».

Βαρύ κι ασήκωτο το σκορ, όμως είμαι ο ΑΠΟΕΛ και οι τιμητικές ήττες δεν μου πάνε.

Όσα λάθη κάναμε, η ΡΕΑΛ τα μετέτρεψε σε γκολ. Μόνο περήφανοι μπορεί να είμαστε γι αυτή την ομάδα και την υπερποσπάθεια που έκανε. Τίποτα δεν τελείωσε, δεν έχει σημασία αν η ήττα ήταν 0-1 ή 0-6 και πάλι ήττα θα μετρούσε. Αχώνευτο και βαρύ το σκορ γιατί το ΑΠΟΕΛ δεν μας έχει συνηθίσει να δέχεται τέτοιες ήττες, τουλάχιστον όχι τη τελευταία 10ετία.

Το κεφάλι ψηλά, σε 2 εβδομάδες έχουμε νέο ραντεβού με την ιστορία. Παίζουμε με την Τόττεναμ στο Λονδίνο και στο στάδιο Γουέμπλεϊ. Εκεί όπου θα κριθεί η τρίτη θέση του Ομίλου που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ ζητά το βαθμολογικό κέρδος και ταυτόχρονα θέλει την ΡΕΑΛ να κερδίζει την Ντόρτμουντ στη Μαδρίτη.

Καμία πικρία για το αποτέλεσμα και τον διασυρμό, μόνο περηφάνια γι αυτή την ομάδα που μας ομορφαίνει τη Ζωή. ΑΠΟΕΛ στα εύκολα, ΑΠΟΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι..
Μοιραίος ο Βινίσιους με αρκετές γκέλες, εύκολο πούλημα της μπάλας και τεράστια ευθύνη στο γκολ του Μόντριτς. Πολύ πίσω από τις καλές του εμφανίσεις ο τερματοφύλακας ΠΕΡΕΖ που μπορούσε να αποσόβησε τουλάχιστον 2-3 γκολ, ίσως να επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του στην αρχή του αγώνα. Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο ΚΟΟΥΤΣ που διάλεξε να παίξει ανοικτά τη ΡΕΑΛ με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ήττα του ΑΠΟΕΛ στη σύγχρονη εποχή.

Η ΡΕΑΛ με τη σειρά της δεν χαλάρωσε σε κανένα σημείο του αγώνα. Αγωνίστηκε για τη νίκη με μεγάλο σκορ και το επεδίωξε από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να χαλαρώσει σε κανένα σημείο της συνάντησης. Ήθελε να δώσει απαντήσεις στους επικριτές της για το τελευταίο ντεφορμάρισμα και τα κακά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων.

Τα τέρματα:
Το σκορ άνοιξε στο 23' ο Lucas Modrić με "ασίστ" του Vinicius, μετά από μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή γράφοντας το 0-1.
Το 0 - 2 πέτυχε στο 39' ο Karim Benzema με ασίστ από τον Tony Kroos.
Το 0 - 3 διαμόρφωσε στο 41' ο Nacho.
Το 0 - 4 πέτυχε στην εκπνοή του Α' ημιχρόνου (45'+1) ο  Karim Benzema μετά από ασίστ του Cristiano Ronaldo, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο Β' ημίχρονο μπήκε αφηνιασμένος ο Ρονάλτο που έψαχνε εναγωνίως το γκολ και κατάφερε να πετύχει δύο.
Το πρώτο το πέτυχε στο 49' με κεφαλιά από την σέντρα του Marcelo γράφοντας το 0-5.
Στο 54' διπλασίασε τα τέρματα του σε 0-6 μετά από την ασίστ του Benzema.

ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΔΝΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]