ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Παν.Συ.Φι. «Είστε ανεπιθύμητοι στη Λευκωσία»


Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Κανονικά ένα οπαδικό σύνολο σαν το δικό μας δεν θα έπρεπε καν να μπαίνει στο κόπο να ασχοληθεί με τους ανύπαρκτους μάντιες που πήραν φόρα και νομίζουν πως έχουν καταφέρει και κάτι.

Απειλές σε παράγοντες μας στο ψεσινό καλαθοσφαιρικό παιχνίδι πως κουμάντο κάνουν αυτοί και λοιπές μπούρδες. Μιλάτε πολύ αλλά όταν εκεί βρίσκονται οι Πορτοκαλί τρέμετε. Δεν βγάζετε λέξη.

Ακόμα και χωρίς εμάς, οι μάγκες καλαθοσφαιριστές μας κατάφεραν να σας διαλύσουν στο παρκέ.

Με τις παράνομες ψευτοταυτοποιήσεις σας νομίσατε ότι γέμισαν τα παντελονάκια σας. Μπορούμε να αλώσουμε τα γηπεδάκια σας έτσι για πλάκα φλωράκια μάντιες σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα. Νεοσύστατη ομάδα με τους πιο βλάκες οπαδούς.

Την επόμενη φορά σας υποσχόμαστε ότι όταν περάσετε τα σύνορα της Λευκωσίας για εσάς θα είναι σαν να περάσατε τις πύλες της κολάσεως. Τη προηγούμενη φορά φύγατε μετά τα μεσάνυκτα από το Λευκόθεο. Χρειαστήκατε σκάλες για να φύγετε από το γήπεδο στο ΓΣΠ. Την επόμενη φορά θα φύγετε την επομένη από το Απολλώνειο.

Είσαστε τόσο μηδαμινοί οπαδικά που και μόνο τα όσα ακούσαμε μας προκάλεσαν γέλια. Αλλά αυτή τη φορά θα σας λιώσουμε. Είτε ποδόσφαιρο είτε καλαθόσφαιρα, στη Λευκωσία είστε ανεπιθύμητοι.

Θα σας εξαφανίσουμε αν τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας στη Πρωτεύουσα.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ! ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ! ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΘΕΟΥ!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]