ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΔΩΝΗΣ: «Χειρότερα από αυτά που έζησα το 2014» | Baltazar: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο»


«Για όσο χρόνο παίχτηκε ποδόσφαιρο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε την τελική πάσα» δήλωσε για το αγωνιστικό μέρος ο Ελλαδίτης ΚΟΟΥΤΣ της ομάδας μας κύριος Γιώργος Δώνης.

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Γιώργος Δώνης προπονητής ΑΠΟΕΛ:
«Από πού να ξεκινήσω…
Θα ξεκινήσω από το ποδόσφαιρο..
Για όσο χρόνο παίχτηκε ήμασταν η καλύτερη ομάδα, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε την τελική πάσα και είμαστε δυσαρεστημένοι.
Για τα άλλα που έγιναν…
Αυτά που έγιναν σήμερα..
Δεν τα έζησα ξανά στην καριέρα μου.
Φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες να ρίχνουν εκατοντάδες κροτίδες, πέτρες, φάγαμε ξύλο από σεκιουριτάδες.
Εγώ περαστικός είμαι, αλλά σε αυτό το γήπεδο γίνονται περίεργα πράγματα.
Πρέπει να υπάρχει ασφάλεια.
Αν δεν υπάρχει τάξη δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα.
Το θέμα είναι να σταματήσουν αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.
Αυτά που έγιναν σήμερα είναι χειρότερα από αυτά που έζησα το 2014».

Βίντεο διάσκεψης: ν/α

Bruno Baltazar προπονητής ΑΕΛ:
«Με όλο το σεβασμό θα ήθελα να μιλήσω μόνο για τα 39 λεπτά κανονικού ποδόσφαιρου που παίχτηκαν στην αρχή με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση και θέλω να μιλήσω μόνο γι αυτή την περίοδο.

Κάναμε καλό ξεκίνημα, πιέσαμε τον ΑΠΟΕΛ και τον αναγκάσαμε να κάνει λάθη. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο να σκοράρουμε γιατί παίζει με πέντε παίκτες στην άμυνα και είναι δύσκολο να δημιουργήσεις φάσεις όταν ο αντίπαλος παίζει με αυτό τον τρόπο και να σπάσεις την άμυνα φτάνοντας στην περιοχή. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί γιατί ξέρομε πως είναι δυνατός ο ΑΠΟΕΛ στο κέντρο και να ελέγξουμε το ματς και τα καταφέραμε χωρίς να έχουμε όμως ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε και ακολούθως μετά τις διακοπές όλα ήταν πολύ διαφορετικά. Άλλαξαν οι διαφορές, το κίνητρο, η συγκέντρωση και με σεβασμό προς όλους σας δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό. Δεν ψάχνω τρόπο για να κρυφτώ, με ξέρετε. Πιστεύω πως παίχτηκε ποδόσφαιρο μόνο στα πρώτα 39 λεπτά. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο και ο μόνος τρόπος για να ζητήσουμε συγγνώμη ήταν να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε, αλλά αποδείξαμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε και κάναμε τα πάντα να κερδίσουμε ένα καλό αντίπαλο. Είναι πάρα πολύ ανήθικο αυτό που έγινε με το ball boy. Η σκέψη μου είναι σ’ αυτόν και στην οικογένειά του και λυπάμαι γι’ αυτό που έγινε. Οι παίκτες έκαναν ντους και χαλάρωσαν μετά τη δεύτερη διακοπή και μετά έπρεπε να ντυθούν ξανά και να βγουν για προθέρμανση. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που έγινε. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο».

Προσφορά της ιστοσελίδας μας:
 - Πέντε (5) δωρεάν εισιτήρια διαρκείας του σωματείου ΑΠΟΕΛ, «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ SUPER SEASON TICKETS 2017-18» που καλύπτουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε όλα τα αθλήματα όπως basket, futsal, handball, volley κλπ (εκτός ποδόσφαιρο). 
 - Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail στο: apoel@apoelgroup.com 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]